PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

OVAJ PEVAČ JE BIO U CENTRU GEJ SKANDALA: Sada čeka dete sa PEVAČICOM, a pogledajte kako izgleda!

Objavljeno: 29.03.2017 21:41Izvor: Kurir

Pop pevač Nikola Burovac retko se pojavljuje u medijima, a domaća javnost ga zna ponajviše kao supruga crnogorske pevačice Milene Vučić.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Nikola je počeo muzičku karijeru početkom ovog veka kao član legendarnog pop sastava "Zana".

Već u tom periodu je privukao pažnju ženskog dela publike zbog svog atraktivnog izgleda. Nije se dugo zadržao u grupi kao gitarista, već se otisnuo u solo muzičke vode i to kao pevač.

Printscreen/YoutubePrintscreen/Youtube

Nikola je nastavio da snima pesme u pop maniru, koje je publika lepo prihvatila, a onda se 2008. godine našao u centru gej skandala. U septembru 2008. godine osvanule su u jednom tabloidu skandalozne fotografije markantnog pevača i dvojice deklarisanih homoseksualaca iz Slovenije. Zbog tih fotki krenule su priče da je i Burovac iz tog miljea, što je on dematovao.

Četiri godine kasnije Burovac se oženio pevačicom Milenom Vučić i od tada do danas žive u skladnom i harmoničnom braku, koji će ubrzo krunisati i zajedničkim detetom. Naime, Nikola je nedavno u emisiji "Eksluzivno" otkrio da će on i njegova supruga postati roditelji, jer se ona nalazi u drugom stanju. Burovac je tom prilikom pokazao da je i dalje veoma atraktivan i da mu godine ne mogu ništa.