PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

OSVETA: Tamari bivši dečko zapalio auto!

Objavljeno: 18.01.2017 22:56Izvor: Kurir

Bivši dečko Tamare Đurić zapalio joj je skupoceni porše zbog ljubomore, saznaje Kurir.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Milijarder je poludeo kada je saznao da ga starleta izbegava i šikanira , pa je odlučio da joj se osveti tako što će joj uništiti ono što najviše voli - svoj auto. Izvor blizak bivšoj učenici rijalitija "Farma" otkriva detalje zbog čega je Tamara ostala bez svog četvorotočkaša:

"Tamara ne želi da priča o tome ko je njoj zapalio auto, ali ako bude progovorila hrvatski tajkun će biti u velikom problemu. Ona ne želi da je više uzima u usta i da je ogovara na svakom ćošku, i ne samo to. ona je poludela kada je saznala da taj čovek daje tamošnjim medijima sve fotografije i informacije o njoj, i zaboravlja da je zapravo on krivac što je njen auto zapaljen. Ako bude nastavio sa pričom da ga ona šikanira, lično će otići u policiju i prijaviti ga", priča izvor blizak Đurićevoj.

foto Stefan Jokićfoto Stefan Jokić

Pozvali smo novopečenu pevačicu, ali ona nam je kratko poručila:

"Svako nosi svoj krst. Ja se za sad neću oglašavati ovim povodom, ali ako nastave da me izazivaju imaćete materijala u feljtonima, a i objasnićemo se na sudu. Imam novu vezu u kojoj uživam i ne želim da mi se vuku duhovi iz prošlosti", bilo je sve što nam je Tamara rekla.

Inače, ovaj biznismen je veoma moćan i uticajan u Hrvtskoj.

foto Stefan Jokić