PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

OSTAVIO JE I POBEGAO U ZADRUGU! BIVŠA VERENICA UČESNIKA REŠILA DA MU SE ŽESTOKO OSVETI!

Objavljeno: 27.10.2017 14:06Izvor: Puls

Mlada pevačica rešila je da okrene novi list i učesnika "Zadruge" u potpunosti izbriše iz svog života.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Tatu majstor Filip Đukić se nedavno pridružio učesnicima "Zadruge", a da će postati deo rijalitija krio je od svojih najbližih, pa i od bivše devojke Marije Ane Smiljanić, za koju je bio veren.

Filip je svojoj lepšoj polovini u poslednjem trenutku javio da je spakovao kofere i da ulazi u "Zadrugu", što je nju veoma pogodilo i šokiralo. Upravo zbog neočekivane izdaje, ali i Filipovog ponašanja u rijaltiju Televizije Pink, mlada pevačica rešila je da mu servira hladnu osvetu.

Marija Ana Smiljanić i Filip ĐukićMARIJA ANA SMILJANIĆ I FILIP ĐUKIĆ • RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Iako ju je veoma razočarao i izneverio, pevačica nije želela da klone duhom, već je okrenula novi list i uzdignute glave nastavila dalje, a po svemu sudeći, rešila je da ga u potpunosti zaboravi i izbriše iz svog života.

O tome svedoče i njene eksplicitne fotografije kojima je rešila da obraduje pratioce na društvenim mrežama, odmah nakon što se Filip uselio u novoizgrađeni grad, a koliko će joj vremena biti potrebno da padne na udvaranje mnogobrojnih muškaraca na Instagramu, ostaje da se vidi.

- Ne znam više ni ja da li sam dobro. Zatečena sam zbog onoga što se desilo, u šoku sam, nisam bila obaveštena da će Filip ulaziti niti da to planira. Najgore od svega je što sam ja u neizvesnosti, ne znam da li da čekam, ušla bih tamo i napravila bih havariju i, u neku ruku, nije mi svejedno ako bi se sad dohvatio sa nekom ribom, tako da sam bukvalno u bunilu - rekla je Marija Ana.