PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

One izgledaju dobro i posle 50!

Objavljeno: 23.08.2014 11:15Izvor: Puls

Mnoge dame imaju strah od starenja, međutim, neke od njih se mogu pohvaliti svojim izgledom čak iako su zašle u šestu deceniju. Dobra genetika, zdrav život, redovni treninzi, estetska hirurgija i slično su samo neke od stvari koje pomažu da žene izgledaju dobro uprkos godinama.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Folk pevačica Lepa Brena oduvek je važila za jednu od najzgodnijih na prostoru bivše Jugoslavije, a s obzirom na njen mladalački izgled, malo ko bi joj dao 53 godine.

Sa svojih 52 godine glumica Lidija Vukićević izgleda gotovo isto kao i kada smo je gledali u čuvenoj seriji Bolji život, čija je prva epizoda emitovana davne 1987. godine.

Na muzičkoj sceni je dugi niz godina, a iako ima 64 godina, i dan danas mnogi kažu da izgleda kao devojčica. Da ne znamo, nikada ne bi rekli da Neda ukraden ima troje unučadi, Dušana i bliznakinje Aleksandru i Nedu.

Kamere su je prvi put zapazile kao loto devojku, da bi se i u godinama koje su usledile zadržala na televiziji. Spisateljica i voditeljka Suzana Mančić svakako može da se pohvali svojim izgledom u 57. godini života.