PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ODABRAO STRANU? BIO JE PORODIČNI PRIJATELJ VUKSANOVIĆA, A SADA JE OTPISAO SONJU!

Objavljeno: 13.09.2017 19:20Izvor: Puls

Kako su Aca Lukas i Sonja Vuksanović bili sedam godina u braku, sasvim je logično da je da su svi njegovi prijatelji postali i njeni, i obrnuto.
Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Međutim, kako se ono što je delovalo kao miran razvod pretvorilo u medijsko prepucavanje i sudsku borbu oko ćerkice Sofije, očigledno je da je njihovim prijateljima postalo sve teže da ostanu u bliskim odnosima sa oboma.

Aca Lukas i Saša VidićACA LUKAS I SAŠA VIDIĆ • INSTAGRAM

Čini se da je Saša Vidić odabrao stranu, budući da je objavio zajedničku fotografiju sa Lukasom, na kojoj je i te kako primetno da se sjajno zabavljaju.

Ono što posebno upada u oči je to da Vidić dosad na svom Instagram profilu nije objavljivao fotografije sa folk pevačem, dok je samo u ovoj godini objavio šest selfija sa Sonjom ili naprosto njenih fotografija uz koje je obavezno išao opis da se divi njenoj lepoti.

Saša Vidić i Sonja Vuksanović u maju ove godineSAŠA VIDIĆ I SONJA VUKSANOVIĆ U MAJU OVE GODINE • INSTAGRAM

Ne treba zaboraviti ni video klip u kom je poručio da bi Vuksanovićeva mogla da prođe kao foto-model.

 

 

Međutim, nakon što je Sonjin i Lukasov razvod postao javan, Saša nije dokumentovao nijedno druženje sa njom, dok je fotografija sa vlasnikom hita "Voliš li me" tu, uz naznaku u haštagovima da su prijatelji i da su srećni.