PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

OAZA VAN BEOGRADA Zavirite u luksuzni dom Elene Karić! (FOTO)

Objavljeno: 15.01.2017 13:20Izvor: Puls

Kreatorka Elena Karaman Karić i njen suprug Jugoslav zajedno sa sinovima Lukom, Simeonom i Matijom, već nekoliko godina žive van Beograda.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Karići su izabrali Kosmaj, a planinski vazduh i velelepna vila učinili su da se porodica oseća kraljevski.

S obzirom na to da je Elena dizajnerka nameštaja, ona se potrduila da u domu sve bude perfektno sređeno, pa je vodila računa i o najsitnijim detaljima.

- Kosmaj je moj san koji sam za rekordnih 10 meseci sprovela u realnost. Hektar voća zasađen je po biodinamičkom kalendaru Marije Tun, u vreme odgovarajućeg položaja Meseca. U fazi smo pripreme plastenika za povrće koji će za početak snabdevati naše domaćinstvo i kafeteriju. Nosimo se mišlju da se sasvim preselimo ovde jer sve manje imamo šta da tražimo u gradu. Postoji neka magija koja treperi tom planinom, a koju osećam, kroz koju se ispoljavam i koja u meni satreptava. Sve mi je tamo poznato i pripadajuće. Ovo je naša baza u kojoj se okupljamo sa prijateljima, družimo jedni sa drugima i prirodom, dobijamo ideje koje podstiču našu kreativnost - rekla je ranije za "Stori" Elena Karaman Karić.

U domu Karića preovladavaju zemljani tonovi, ali i animal print, kako bi sve izgledalo kao na filmu.

S obzirom na to da je Elena dizajnerka nameštaja, ona se potrduila da u domu sve bude perfektno sređeno, pa je vodila računa i o najmanjim detaljima.

Dom Elena i Jugoslava KarićaDom Elena i Jugoslava KarićaDom Elena i Jugoslava KarićaDom Elena i Jugoslava Karića