PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

NAPRAVIĆE IM HOROR! SMILJA OVAKO POTVRDILA DA SE VRAĆA, OVE REČI ĆE ODZVANJATI ZADRUGOM!

Objavljeno: 27.10.2017 13:59Izvor: Puls

Mnogima neće biti drago kad je vide!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Smilja Janković pre mesec dana napustila je "Zadrugu", a u javnost je pre nekoliko dana dospela informacija da se ona u velikom stilu vraća u rijaliti.

Ona je prošle nedelje bila gost u studiju, što su ukućani imali priliku da vide, pa su mnogi negodovali kada su čuli da postoji mogućnost da im Smilja ponovo bude cimerka.

Smilja JankovićSMILJA JANKOVIĆ • YOUTUBE

Ona je danas na Fejsbuk profilu čestitala svojim prijateljima slavu Sveta Petka, a ovu priliku je iskoristila da kaže koju reč i o svom povratku na imanje u Šimanovcima.

- Dragi moji prijatelji, drugari, dobri ljudi, srećan vam praznik Sv. Petka. Ovom prilikom vam se zahvaljujem na velikoj podršci i poverenju. Poverenje koje ste mi ukazali je velika obaveza. Trudiću se da opravdam vašu ljubav i poverenje u mene. Ne zamerite mi ako u momentima nisam ona ja na koju ste naučili, koju ste zavoleli. Verujte mi... a ja ću uz vaše strpljenje pokazati da sam imala razloge za te momente, koji bi, možda, doveli u sumnju našu obostranu lojalnost. RIJALITI JE IGRA, MOGU JE I NAZVATI SPORTOM, u kome se koncentrovano dešavaju situacije iz naših života. Pokušaću da zadovoljim sve ukuse, i htenja, želje... Teška je igra, jer je to pre svega igra sa samim sobom... kako uspeti ostati svoj, u nemogućim uslovima... HVALA NA NESEBIČNOJ LJUBAVI KOJU MI PRUŽATE. Voli vas vaša Smilja - napisala je ona, čime je potvrdila da se u Zadrugu vraća spremna, u velikom stilu, kao i kako će se tamo ponašati.

Lepi Mića, Đekson i Luna Đogani su samo neki od ukućana koji su bili u ratu sa Smiljom i kojima sigurno neće biti drago što je vide, a fanovi su joj poručili da bi trebalo da se udruži sa Jelenom Golubović.