PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

LUDILO SE NASTAVLJA I NAKON NASILJA! MILICA UPOREDILA SORAJU SA MAGARCEM, A EVO KAKO JOJ JE ONA ODGOVORILA

Objavljeno: 21.02.2017 16:37Izvor: Puls

Košarkašica Milica Dabović dobila je batine od bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona, nakon što je rešila da ga ostavi zbog fotografija koje su osvanuke u medijima, a na kojima on razmenjuje nežnosti sa Sorajom Vučelić.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Nekoliko dana pre incidenta koji se desio, košarkašica Milica Dabović napisala je na svom Tviter nalogu da je dečko ostavio zbog Soraje. Kada smo je pozvali za komentar, ona je ispričala kako je u pitanju šala. Na rođendanskoj žurki koju je priredila povodom svog trideset petog rođendana, Dabovićeva je ispričala da bi Simon "pao sa konja na magarca" ako bi nju ostavio zbog starlete Soraje Vučelić.

Soraja Vučelić i SimonSORAJA VUČELIĆ I SIMON • RAS / RAS SRBIJA

Samo dva dana kasnije, njen sada već bivši dečko, uslikan je u jednom beogradskom klubu kako razmenjuje nežnosti sa srpskom starletom, a ubrzo je usledio i zvaničan raskid, ali i batine koje je košarkašica dobila od Simona.

Soraja Vučelić, očigledno revoltirana činjenicom da je košarkašica uporedila sa magarcem, nakon incidenta koji se desio, objavila je na svom "Instagram" nalogu fotografiju na kojoj devojka jaše dva zauzdana konja.