PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

IZNENAĐENJE ŠOKIRALO UČESNIKE RIJALITIJA Marko DNK napustio "Zadrugu"!

Objavljeno: 14.10.2017 10:33Izvor: Alo!

Dolazak voditeljke Rade Radenović na imanje "Zadruge" unelo je potpunu pometnju među zadrugarima već nakon nekoliko minuta.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ona je, naime, u kuću donela dva pisma Velikog šefa, čiji sadržaj se ticao Marka DNK koji je poslat na ispitivanje od tima psihologa i psihijatara koji će obaviti detaljnu procenu njegovog psihičkog stanja, a samo od njihove odluke zavisi da li će se Kocić vratiti u rijaliti i neće predstavljati pretnju po ostale zadrugare.

- Zadrugari, ovo je veoma važno obaveštenje. Danas u toku dana je Marko DNK izgovorio reči o kojima ste svi komentarisali i doživeli kao pretnju. Važno je da znate da je Marko rekao Velikom šefu da je sve to bilo zezanje i da nije mislio da će zaista neko to shvatiti ozbiljno. Kako je Velikom šefu jedna od najvažnijih stvari vaša bezbednost, on se neće vratiti u Zadrugu sve dok psihijatri i psiholozi ne utvrde da je njegovo psihološko stanje stabilno i da njegov boravak neće ugroziti nikog od vas - glasilo je pismo koje je pročitala Rada.

Drugo pismo ticalo se nagrade za Mikija Đuričića zbog uspešno obavljenog zadatka. Da podsetimo, Miki je danas proglašen za najvećeg baksuza u Zadruzi te je morao da spremi ručak za svih 30 zadrugara i da kasnije opere sve sudove. On je ovaj zadatak ispunio bez greške i zato je kao nagradu dobio šansu da direktno nominuje jednog zadrugara.

- Ja nominujem Sašku Karan. Svi znaju da ona i ja nismo u najboljim odnosima od samog početka, a ona se stalno hvali kako ima armiju obožavalaca, pa eto prilike da vidimo kako će glasati biračko telo - bez razmišljanja doneo je Miki odluku.

Saška se nije bunila i prihvatila je Mikijevu odluku, a ostaje da vidimo da li će mu se osvetiti zbog ovoga.