PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

IVAN IVANOVIĆ ZABRANIO STARLETAMA DA SE POJAVLJUJU NA PRVOJ TELEVIZIJI, A JEDNA OD NJIH JE OVO OTKRILA O NJEMU I ŠOKIRALA JAVNOST!

Objavljeno: 05.07.2017 09:04Izvor: medio.rs

Ivan Ivanović je zabranio da se starlete pojavljuju na programu TV Prva, a one mu uzvraćaju da je homoseksualac i fićfirić!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Poznati voditelj je nedavno avanzovao u urednika zabavnog programa, a prva mera koju je uveo bila je ta da se Tijana Ajfon, Mimi Oro, Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić više ne pojavljuju na Prvoj.

- Mislim da je Ivan Ivanović prikriveni gej koji kod kuće oblači ženske stvari, stavlja čarape u brus jer mu je želja da bude starleta. On, da ima svoj život, ne bi nas zabranjivao. Ljubomoran je na nas jer mi, starlete, imamo više para od njega, a zaradimo ih uživajući. S druge strane, on mora da se majmuniše i snima dan i noć i na kraju opet zaradi manje nego mi - kazala je Tijana za "Informer".

Tijana AjfonTIJANA AJFON • VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA

Sa druge strane, Ivanović nema ništa protiv starleta, ali smatra da njihove pojave nisu dobre za omladinu.

- Ivan je novinarima Prve rekao da ne smeju da zovu starlete u emisije. Održao je nedavno sastanak na kojem je saradnicima naglasio da želi da zabavni program bude popunjen drugačijim sadržajima. Rekao je da zabranjuje da se starlete pojavljuju na TV Prva, jer smatra da one nisu dobar uzor mladima - kazao je izvor blizak voditelju.

Izvor:Informer