PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

IMAĆEMO I RIJALITI POROĐAJ: Karađorđe želi da Aleksandra rodi pred kamerama!

Objavljeno: 25.04.2017 21:30Izvor: Kurir

Otac učesnice „Parova“ ne vidi ništa loše u tome da kamere snimaju čak i dolazak na svet njegovog drugog unučeta, ako Aleksandra tada bude u vili




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Karađorđe Subotić nema ništa protiv toga da se njegova ćerka Aleksandra Subotić porodi pred kamerama! Učesnica „Parova“, koja čeka dete sa Davidom Dragojevićem, planira da provede svih devet meseci trudnoće u rijalitiju.
- Podržavam Aleksandrinu odluku da ostane u rijalitiju tokom trudnoće. Ona je izuzetno jaka, pa na njenu trudnoću neće moći ništa da utiče, niti da je ugrozi. Sve te svađe i razmirice su za nju kao dobar dan - kaže Karađorđe i otkriva da mu ni njen porođaj pred kamerama ne bi smetao.
- Zašto da ne, ja sam uvek uz nju šta god ona da odluči - otkrio nam je Subotić, koji će po drugi put postati deda.


Karađorđe je prezadovoljan veseljem koje je u nedelju produkcija priredila povodom Aleksandrine i Davidove veridbe. Veridbi u vili „Parova“ prisustvovala je i Aleksandrina ćerka Magdalena, koju je dobila iz veze s Aleksandrom Čabarkapom.

Mnogo su bili iznenađeni njenim dolaskom u rijaliti, s obzirom na to da se spekulisalo da je Magdaleni socijalna služba zabranila da se pojavljuje u „Parovima“.
- Nije istina da ne sme da se pojavljuje! Zabranjeno je da u rijaliti ulazi u večernjim časovima posle osam, a ona je bila preko dana. Uostalom bila je sa dedom i majkom, tu nema ništa loše - rekao nam je Karađorđe.

NASTASSIA JANKOVIĆ