PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

HOĆE BRONZANU SKULPTURU: Vesnu lopovi napali zbog Šešelja!

Objavljeno: 25.02.2017 21:15Izvor: Kurir

Rivasovoj više puta obijali stan kako bi ukrali vrednu Vojinu bistu, koju pevačica čuva u dnevnoj sobi




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Vesna Rivas godinama je bila na meti lopova zbog Vojislava Šešelja! Kako saznajemo, pevačici su pljačkaši više puta provaljivali u stan u Batajnici kako bi se dočepali političareve biste iz njene dnevne sobe.

- Otkad se pročulo da učesnica „Parova“ u kući drži bronzanu skulpturu predsednika Srpske radikalne stranke, mnogi pokušavaju da je se dočepaju. Ta bista je veoma vredna i Vesna je čuva kao unikat. S obzirom na to da se često hvalila da ima tu vrednu stvar, nije ni čudo što su lopovi u jednom periodu nagrnuli na njenu zgradu - priča jedna pevačicina komšinica i nastavlja:

Foto: PrintskrinFoto: Printskrin

- Vesna je bila u velikom problemu. Pre nekoliko godina, posle prve pljačke, doživela je šok. Sreća, pa joj nisu odneli Šešelja. Ona je bila van sebe jer je spavala dok je lopov harao njenim stanom. Sećam se da je zvala policiju. Kasnije je bilo još nekoliko sitnih pokušaja provale, ali bezuspešno. Čini mi se da ne bi podnela da joj neko ukrade Vojinu bronzanu glavu jer bi to za Vesnu bio jak udarac. Zamislite koliko je ta skulptura vredna kad noću ne može mirno da spava - rekli su u pevačicinom komšiluku.