PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

HIT U NAJAVI! Evo kako zvuči duet Đanija i Lapsus benda! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.2017 12:05Izvor: medio.rs

Pesma će premijerno biti izvedena 8. aprila na Đanijevom koncertu, ali čitaoci portala Pink.rs imaju privilegiju da je čuju pre svih.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Folk pevač Radiša Trajković Đani privodi kraju pripreme za svoj prvi koncert u Beogradu, a koliko želi da publici priredi pravi spektakl govori i to što je u saradnji sa „Lapsus bendom“snimio novu pesmu koju će premijerno izvesti 8. aprila u Centru „Sava“.

Folk zvezda i članovi najpopularnijeg mladog benda u regionu našli su se u studiju kod hitmejkera Baneta Opačića, gde su ukrstili glasove.

Oni će se ovih dana naći u studiju i da snime pesmu pod nazivom „Grešna vila“ koja će biti svojevrstan poklon za sve one koji budu došli na koncert popularnog pevača.

Autor: YouTube screenshot

- Dogovor je pao za nekoliko minuta i radujem se što ću sarađivati sa ovim momcima koji su postali najveća muzička internet senzacija na Balkanu. To su postigli pevajući obrade, između ostalog mojih pesama, a sad će imati i autentičnu, našu zajedničku stvar da pevaju. Pesma će prvo izvođenje imati u Centru "Sava" i nadam se da će publika na nju reagovati kao što smo mi reagovali kada smo je prvi put čuli – nije skrivao zadovoljstvo Đani.

Autor: YouTube screenshot

Članovi benda i miljenici mlade generacije već su počeli da prave planove i o ekranizaciji numere.

- Želja nam je da pesma što pre dobije i spot. Čast nam je i zadovoljstvo što je jedna takva zvezda kao što je Đani odlučio da baš sa nama snimi due t- rekli su momci čiji je poslednji spot za pesmu „Budalo“ oborio sve rekorde kao prva pesma koja je bila na mestu broj jedan po gledanosti pune dve nedelje u Srbiji, BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori, sakupivši za 14 dana preko 4 miliona pregleda.

Poslušajte kako zvuči pesma, koja već deluje kao hit u najavi.

 

Autor: pink.rs