PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

HAOS! Sloba i Jelena Golubović se užasno posvađali, on poludeo i poslao poruku Luninom ocu Gagiju Đoganiju! (FOTO)

Objavljeno: 15.10.2017 08:52Izvor: Telegraf.rs

- Nisi upućena u moj brak, ni u moj život, ne znaš ni ko sam ja ni ko je moja žena - vikao je Sloba na Golubovićevu tokom žučne rasprave




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

 

Već prvo veče u "Zadruzi" sa Jelenom Golubović počelo je više nego burno, pogotovo kada je reč o Luninom i Slobinom odnosu.

Budući da Jelena Golubović ne odobrava vezu između Lune Đogani i oženjenog Slobodana Radanovića, blogerku je nazvala "Slobinom ljubavnicom".

Ja nisam ničija ljubavnica! - rekla joj je Luna.

- On je u braku, ako ste zajedno kako se to onda zove?

Samo je ostao u braku... - Luna će.

To nije tvoj problem - umešao se iznervirani Sloba, koji je zatim ušao u žučnu raspravu sa Golubovićevom.

Prvo valjda treba žena da sazna, a ne preko televizije da gleda kako se ljubite. Prvo valjda meni kao ženi treba da kažeš. Pozovi me i reci dogodila mi se ljubav i to je u redu... - nastavljala je Jelena oštro iznoseći svoj stav.

Printskrin: TV Pink

Nisi upućena u moj brak, ni u moj život, ne znaš ni ko sam ja ni ko je moja žena... Pišam se po činjenicama! Jasno mi je koji je tvoj zadatak ovde i znam ko si i neću da pričam sa tobom uopšte - poludeo je Sloba, a onda se obratio Gagiju Đoganiju.

Pozdravljam Luninog oca Gagija i želim da mu se zahvalim na podršci i da mu kažem da ovo ovde nista nije fejk! - samo je poručio u kameru Sloba.