PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Evo šta se krije iza skandala u Zvezdama Granda! Nakon što ju je Karleuša BRUTALNO izvređala, Viki poručila: VOLIM DA SE ŠIBAM SA JELENOM!

Objavljeno: 29.03.2017 13:29Izvor: Telegraf.rs

- Volim kad se loptice prebacuju iz dvorišta u dvorište - rekla je Viki o svom odnosu sa Jelenom Karleušom




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Viki Miljković i Jelena Karleuša u stalnoj su postavci žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“, a i vrapcima na grani već je poznato da se njih dve iz emisije u emisiju stalno bockaju i provociraju.

Nakon žestokog okršaja u kom su se Jelena Karleuša i Viki Miljković brutalno izvređale, a sve je počelo kada je JK pokušala da članovima žirija dodeli uloge fudbalskog tima, nastao je totalni haos u studiju!

Iako su se mnogi na početku pitali da li je sve iscenirano, na kraju ništa nije izgledalo kao “nameštaljka”

Printskrin: Youtube/SamoZaVaseOci

Printskrin: Youtube/SamoZaVaseOci

Snimanje je prekinuto, a ovako je izgledao kompletan snimak čuvene svađe (premotaj na 39:20 minut):

ZBOG OVOGA JE PREKINUTO SNIMANJE: Snimak NEVIĐENOG obračuna Jelene Karleuše i Viki Miljković u “Zvezdama Granda!”! (VIDEO)

I dok su glavne pretpostavke, posle incidenta, da se Viki i Jelena privatno ne vole i da nisu u dobrim odnosima, istina ipak nije takva. Sve je stvar šou programa, kako tvrdi Viki, a evo i kako je pevačica prokomentarisala “netrpeljivost” između nje i mlađe koleginice.

– Ona veoma uspešno radi taj svoj posao i dobar je šoumen. To se vidi iz priloženog. Ja to ne doživljavam kao ozbiljne provokacije, to je sve zbog šou-programa – izjavila je Viki za “Stars”.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Otkrila je i u kakvom su zapravo odnosu ona i Jelena Karleuša…

– Volim ja Jelenu, volim kad se nas dve išibamo. Bilo bi mi dosadno da je nema. Volim kad se loptice prebacuju iz dvorišta u dvorište. 

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Ipak, za ispijanje kafe sa Karleušom Viki priznaje da nema vremena, jer želi da bude dobra majka, uspešna u svom poslu i uvek svima nadohvat ruke.