PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Kubura vara ženu sa 18 godina mlađom ljubavnicom!

Objavljeno: 30.09.2014 23:29Izvor: Kurir

Aleksandar Srećković viđa se s Petrom Radivojević, koju je upoznao na snimanju filma, iako je u braku s fitnes instruktorkom Marijom Savić.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Aleksandar Srećković Kubura ima ljubavnicu, a paparaco Kurira ga je uhvatio na delu.
Kako Kurir saznaje, 41-godišnji glumac već mesecima vara suprugu, fitnes instruktorku Mariju Savić Srećković, sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević.

Par se upoznao pre godinu dana na snimanju studentskog filma, gde je Petra radila kao organizator, nakon čega su nastavili druženje, a potom i započeli romansu. Ona je studentkinja Akademije umetnosti u Beogradu i ćerka je poznatog akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića.

Često se viđaju

- Kubura već odavno nije srećan u braku, koji traje 20 godina, a Petra je u njegov život unela novu energiju. Letos su viđeni zajedno na Egzitu u Novom Sadu, gde su boravili pet dana u iznajmljenom stanu. Viđaju se kad god su u mogućnosti, a uglavnom su gosti manje poznatih prestoničkih restorana, kako ih niko ne bi video - naveo je naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Tragom ove informacije naša ekipa je danima pratila glumca, koji se svakodnevno viđao sa ljubavnicom, a prvi poljubac i zagrljaj snimljen je u nedelju na Zemunskom keju. Nakon kratke šetnje pored reke njih dvoje su se smestili u jedan lokal. Od samog početka se videlo da im zajednički trenuci i te kako prijaju - izgledali su kao zaljubljeni tinejdžeri. 

Bili i na premijeri filma

U jednom trenutku Petra je ustala sa stolice, zagrlila Kuburu i poljubila ga u usta naočigled prisutnih gostiju. Nakon što su popili piće, uputili su se ka Kuburinom automobilu i odvezli se u nepoznatom pravcu.

Inače, ovo nije prvi put da se Aleksandar i Petra pojavljuju na javnim mestima. Oni su prošlog četvrtka bili na premijeri filma „Mali Budo“, ali su sedeli odvojeno, nakon čega su veče proveli u jednom zemunskom kafiću.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Kuburom i njegovom ženom Marijom, ali oni do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na pozive i poruke.