PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

DARA KUMUJE ANINOJ I RASTINOJ BEBI: Kada čujete kakvo ime joj je namenila plakaćete od smeha

Objavljeno: 25.06.2017 17:24Izvor: Kurir

Ja sam ih, bre, smuvala i baš bih volela da se okumimo. Sigurna sam da će njihova ćerkica biti najslađa devojčica, kaže Bubamara za Kurir




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Dara Bubamara smuvala je Rastu s Anom Nikolić, a sada bi i da bude kuma njihovoj ćerki, koja će uskoro doći na svet!

Pevačica je bila prva folkerka koja je reperu pružila priliku da pokaže svoj talenat, pa joj je Đurić uradio nekoliko megahitova koji se i danas slušaju. Posle uspešne saradnje s Bubamarom, Rastu su počele da angažuju i druge pevačice da im piše pesme, a među njima je bila i Nikolićka.

Ljubav na prvi pogled

Dara kaže da bi bila presrećna kada bi je reper i njena koleginica pitali da krsti njihovo dete. Iako se Rasta i Ana prepiru da li da ćerku nazovu Tara ili Drina, kuma Dara je izabrala treće ime!

- Baš bih volela da im budem kuma. Ja sam ih, bre, upoznala! Anin brat Marko me je zvao i zamolio da ih spojim! Ja sam mu dala broj telefona i tako je počelo. Njihovu devojčicu bih nazvala Rastana - kaže Dara s osmehom i dodaje:

- Sigurna sam da će njihova ćerkica biti najslađa devojčica. Ali čisto sumnjam da će mene zvati da im budem kuma jer Ana ima dugogodišnju prijateljicu Tijanu Todorović, s kojom se i ja družim.

Rasta je u jednoj emisiji nedavno prvi put ispričao kako je smuvao Anu.

- Ona je došla nezadovoljna svojim prethodnim singlovima, bila je u fazonu: „Hoću da menjam sve, radite šta god hoćete.“ Uzeo sam da radim s njom jer mi je bilo zanimljivo da eksperimentišem - rekao je reper i dodao da su varnice između njih odmah sevnule:

- Na samom početku mi se svidela. Ostao sam duže u studiju da nešto radim i od tog momenta smo nerazdvojni.

Đurić je priznao da je bilo teško sakriti venčanje od najbližih, čak i od Aninog brata.

Svadba bez porodica

- Nismo želeli da nam neko drugi ukrade taj momenat, hteli smo da to uradimo i negde drugde, ali to se ne bi važilo po našim zakonima, pa smo uradili na Voždovcu. Sve je bilo brzo, odmah posle venčanja otišli smo na nastup - završio je reper.Antrfile