PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

DA LI JE LEPŠA OD CECINE ĆERKE?! Ovako izgleda NOVA DEVOJKA Kostadina Terzića! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.2017 18:26Izvor: medio.rs

Sin Zvezdana Terzića uhvaćen je u Budvi sa novom devojkom.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Dugo nakon što ga je ostavila Anastasija Ražnatović nije mogao da pronađe devojku po meri, ali izgleda da se Kostadin Terzić konačno skrasio.

Autor: undefined

Kako nam je ispričao izvor koji se zatekao tik do Terzićevog sina na sinoćnjem nastupu "Ministarki" u jednom budvanskom klubu, Kostadin je veče proveo u društvu zgodne Beograđanke, koja se nije odvajala od njega.

Autor: Pink.rs

Cele večeri su pili, šaputali i bili vrlo prisni, ali se, doduše, nisu ljubili pred društvom, pa ne mogu da tvrdim da mu je devojka... Ali, svi su ubeđeni da jeste, pošto ju je ruku pod ruku uveo u klub, doveo do svog separea gde se predstavila i upoznala sa njegovim prijateljima, a tu je i provela celo veče - ispričao nam je izvor koji se sinoć zatekao tik do Terzića i dodao da su, posle izvesnog vremena, Kostadin i javnosti nepoznata brineta ruku pod ruku napustili klub i odvezli se u nepoznatom pravcu.

Da li je ovo još samo jedna u nizu letnjih avantura bivšeg dečka Anastasije Ražnatović ili će, pak, njegova priča sa lepom Beograđankom potrajati, ostaje da se vidi.

Izvor:Pink.rs