PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ČABARKAPA IZ ZATVORA PORUČIO MILIJU: Ćelava nakazo, mani se Aleksandre!

Objavljeno: 26.02.2017 09:41Izvor: Kurir

Okačio se na glavnog favorita, čas je s njom dobar, čas nije. U zamenu za bedni honorar ne bira sredstva da napada ukućane u vili, napisao je zatvorenik u pismu koje je poslao Kurir Starsu




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Aleksandar Čabarkapa je iz Centralnog zatvora poslao redakciji Kurir Starsa pismo, u kojem je otkrio najveće tajne porodice Subotić. On nije mogao a da se ne dotakne i ostalih učesnika rijalitija „Parovi“, a najviše se okomio na Milutina Radosavljevića Milija, koji je vređao Aleksandru Subotić, s kojom Čabarkapa ima vanbračnu ćerku.

„Poručio bih Miliju da gleda u svoj tanjir, da ne jede ono što se ne jede (go*na), već da jede bogatim izborom ponuđenu hranu, ali da se ne navikava na kvalitete jer se ne zna koliko će tu ostati, pošto mu je poznato kakva je kontejnerska hrana. A mali patuljak, oblasta mala masa, ćelava nakaza baboje*ac, koji navodno zna ulične kodekse i stavove, nije podržao kolektiv pošto je on ubačeni element. Okačio se na glavnog favorita Aleksandru, čas je s njom dobar, čas nije, što odslikava njegov karakter, i ne treba da baca kamenje u tuđe dvorište, kad već svoje nema“, napisao je Čabarkapa.

Rijaliti zavodnik tvrdi da je Mili ušao u rijaliti samo da bi prezimio.

Foto PrintscreenFoto Printscreen


„Podržao je Vesnu iako je ona ispljuvala njegovog oca, mada njoj ni Rakac (Milijev otac, prim. aut.) nije ostao dužan, što govori o njegovoj lojalnosti. Svima je jasno da je taj Liliputanac Mili došao da prezimi, jer je zimi hladno da spava po vagonima i kolima, a i sam je priznao da je spavao na takvim mestima. U zamenu za bedni honorar ne bira sredstva da napada ukućane kako bi produžio svoj boravak u vili“, zaključio je Čabarkapa.