PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

BILI SU NERAZDVOJNI, GOVORILI SU O VEČNOJ LJUBAVI, A NAKON PAROVA ALEKSANDRA I DAVID SE NISU VIDELI DVA MESECA!

Objavljeno: 30.10.2017 20:17Izvor: Puls

Ljubav Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića je izazivala brojne kontroverze dok su bili u "Parovima", a premda su im mnogi prognozirali raskid čim napuste rijaliti, te dodavali da glume ljubav samo za kamere, njih dvoje su ih sve demantovali tako što su otputovali u Egipat, i to o trošku vernih fanova koji su želeli da im priušte lepo iznenađenje zbog toga što su im mesecima ulepšavali dane tokom trajanja spomenutog rijalitija.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ipak, nakon što su se vratili u Srbiju, David je otputovao u Ameriku kako bi obišao rodbinu, poručujući da će mu njegova draga veoma nedostajati.

David DragojevićDAVID DRAGOJEVIĆ • INSTAGRAM

Njih dvoje svakodnevno objavljuju izlive nežnosti upućene jedno drugom, ali njihovi pratioci su već počeli da primećuju da se Dragojevićeva poseta Sjedinjenim Američkim Državama odužila i da se on i Aleksandra nisu videli već dva meseca.

- Malo smo razdvojeni ali ne zadugo, i jednostavno živimo život kako moramo i kako se živi, pravimo nama naš kutak i sve šta planiramo, pričamo, odričemo se mnogih stvari da bismo imali naše i napravićemo. Svi znamo da je Srbija zemlja gde mnogo teško normalnim putem možeš nešto da stekneš a posebno ako si mlad, nas dvoje pružamo podršku jedno drugom u svemu kako ona meni ja njoj ,volimo se gazimo i stalno ćemo tako... - umirio je brigu fanova David.