PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Anabela odgovorila Editi zbog pljuvanja Lune i Slobe, a onda je otkrila JEDAN detalj vezan za njih dve koji će vas ŠOKIRATI!

Objavljeno: 12.10.2017 16:36Izvor: Telegraf.rs

- Eto u jednom rijalitiju devojka za sebe govori da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo - rekla je Edita na račun Lune




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

 

- Eto, u jednom rijalitiju devojka za sebe govori da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo, a takvi džentlmeni muževi koji se predstavljaju kao verni svojim ženama, a rade suprotno, e to je svet u kom se sličan sličnom raduje. Ja sam poštena i časna žena i zato me želudac zaboli kad vidim to - rekla je Edita Aradinović na račun Lune Đogani i Slobe Radanovića, i prilično iznenadila javnost jer ona nikada do sada nije preterano komentarisala bilo koga.

Tako je, na pitanje da li bi ona uradila tako nešto i nekoj ženi preotela muža, Edita rekla sledeće:

Foto: Telegraf

Nikad u životu. Da je od zlata. Čak mi je odvratno. Iznerviram se čim pomislim na to. Ona kaže da se zaljubila, drago mi je. Devojka je očigledno zaljubljive prirode, to ne mogu da osporim, ali to vaspitanje polazi iz kuće. Treba neka granica da se zna. Postoje muškarci koji umeju da zaštite svoju porodicu i oni koji je upropaste. Neka ide, neka bude sa ovom i onom, ali budi dovoljno moralan onda i pred ljudima zaštiti svoju ženu koja je provela život sa tobom.

Nakon ovih izjava pozvali smo Anabelu Atijas, koja je neočekivano mirno reagovala.

- Ne bih ja da komentarišem... Želim im svima sreću - rekla je Anabela, a onda je otkrila detalj koji malo ko zna, zbog kojeg je i ostala suzdržana da žešće ne odbrusi Editi Aradinović.

Foto: Telegraf

Edita i Luna su sestre po Gagiju i njenoj mami, Indi i Edita su prve rođake Lunine. Neka su žive i zdrave, ja njih volim šta god radile, ipak su ta deca rasla uz nas - rekla nam je Anabela.