PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Ana Nikolić stala na vagu, evo koliko STVARNO ima kilograma!

Objavljeno: 14.08.2017 12:46Izvor: Telegraf.rs

- Ana je shvatila definitivno da je preterala kada su je lekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak - priča izvor blizak Nikolićevoj




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

 

Tokom trudnoće Ana Nikolić nije vodila računa o kilaži, međutim, kada je nakon porođaja stala na vagu i videla da ima čak 125 kilograma, shvatila je da odmah mora da počne sa dijetom.

Nakon što je presrećna pevačica izašla iz porodilišta, bilo je uočljivo da ima višak kilograma, a sada je Ana čvrsto rešila da smrša i vrati staru liniju.

- Ana je uvek vodila računa o izgledu, ali se poslednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvek najlepša, bez obzira na kilograme. Kada je zatrudnela, pustila je na volji svom hedonizmu i rešila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja  - kaže izvor blizak Ani Nikolić i dodaje da je ona shvatila da je preterala kada su je lekari upozorili da time ugrožava svoje zdravlje.

Foto: Telegraf

- Apetit joj jeste divljao pod uticajem hormona, ali shvatila je definitivno da je preterala kada su je lekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak. Kilažu je lako dobiti, ali ju je teško izgubiti. Ani se ranije dešavalo da nabaci do desetak kilograma koje je uspevala da skine dijetama i treninzima, međutim, ovo će biti teži zadatak. Za početak, izbacila je iz ishrane testo, slatkiše i sokove, pa bi uskoro trebalo da počne da mršavi - navodi izvor i napominje da će Ani u mršavljenju pomoći njena majka Milijana, koja je uvek u sjajnoj formi.

Foto: Telegraf

- Miljana je presrećna što joj je Ana podarila unuku, ali veoma je kritična prema ćerki što je u trudnoći bila toliko opuštena i rekla joj je da pod hitno mora da smrša deset-petnaest kilograma, taman dok se oporavi od carskog reza, a onda joj slede naporni treninzi. Njen plan je da Ana počne da vežba od jeseni i da do Nove godine već liči na onu staru, a da na proleće bude bomba kao što je uvek i bila - zaključio je jedan od prijatelja Nikolićeve.