PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PROGOVORILA: Filip me tera da se skidam gola!

Objavljeno: 24.06.2017 20:38Izvor: Kurir

Aleksandra Prijović se nakon kratke pauze vratila na scenu s prvim albumom „Testament“, u koji je uloženo čitavo malo bogatstvo.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Da bi sve ispalo kako treba, pevačica se čak i skinula gola. Iako se u početku protivila toj ideji svojih saradnika, presudila je reč njenog dečka Filipa Živojinovića, koji je uspeo da je nagovori na to. Brenina i Bobina snajka je u intervjuu za Kurir Stars otkrila kako je proteklo snimanje albuma, odakle joj novac za visokobudžetne spotove, govorila je o vezi s Filipom, Ceci Ražnatović i mnogim drugim stvarima.

FOTO: PRINTSCREEN YT

- Za godinu i po dana uloženo je mnogo rada, truda i novca. Sada je na publici da odluči da li će pesme proći.

U spotovima izgledaš zrelije.

- Prošlo je dosta vremena. Iz godine u godinu sazrevam i uvek učim nešto novo. Gledam, učim i pratim, a neke stvari dolaze same od sebe.

FOTO: PRINTSCREEN YT

Kaješ li se zbog nekih stvari iz prošlosti?

- Naravno. Nervira me kad gledam stare snimke i spotove. Nervira me kako sam se tada oblačila, šminkala. Trebalo je da radim bolje spotove. Zapravo, odlično je sve to urađeno, ali „ Senke“ i „Totalnu anesteziju“ sam uradila „et vork“, a trebalo je da napravim prave spotove. Eto, sreća pa na kraju nije to presudno, pesme su se zavrtele i postale veliki hitovi. Što se tiče privatnog života, i tu se kajem zbog nekih stvari, ali ko zna zašto je sve to dobro.

Koliko para si uložila u album?

- Bez veze mi je da pričam o ciframa, ali u igri je baš mnogo novca. Najbitnija je odlična atmosfera među svima nama, ceo tim se trudio da bude što bolje i vredno se radilo.

Priznaj, ko ti finansira sve to?

- Ovo me niko nikad nije pitao i drago mi je što mi je postavljeno ovo pitanje. Od dana kad sam počela da se bavim ovim poslom, nikad, ali nikad nisam uzela nijedan dinar ni od koga, pa čak ni sada od Filipa. Sve što sam uradila u životu, uključujući pesme, spotove, stan, garderobu, pomoć porodici, sve sam stekla sama. Niko mi nikad nije pružio pomoć. Hvala bogu, sposobna sam da sama zarađujem i ponosna sam na sebe zato što sam vredna i ulažem u svoju karijeru.

FOTO: PRINTSCREEN YT

Nemoguće je da ti Filip finansijski ne pomaže.

- Od Filipa dinara nisam uzela za novi album. On mi pomaže na druge načine, mnogo lepše i vrednije, ali mi ne daje novac u ruke.

Otkud to da si se skinula gola u spotu za pesmu „Telo“?

- Nisam od onih koje vole da se skidaju gole, ali kad su mi objasnili kako će to izgledati u spotu, dopalo mi se. Priznajem da sam se u početku protivila, skočila sam i rekla da mi ne pada na pamet da me tako snimaju, bukvalno sam vrištala. Natenane su me ubedili ovi iz tima, ali Filipova reč bila je presudna.

FOTO: PRINTSCREEN YT

Šta ti je rekao Filip pa te ubedio?

- Rekao mi je „Aleksandra, šta ti je? Pa to nije ništa strašno, skini se slobodno.“ Jeste provokativno, ali nije vulgarno. Ništa se ne vidi osim mojih golih leđa. Što se tiče ostalih kadrova, bila sam u kupaćem, pritom je rađeno u Majamiju.

Tvoje kolege se lože na tekstove Marine Tucaković. Zašto nju nisi angažovala?

- Braja je od prvog dana bio uz mene i imala sam njegovu maksimalnu podršku. Znači mi kad je neko s tolikim iskustvom uz mene. Pet pesama je radio Braja, a Dejan Abadić aranžman. Tu su i Damir Handanović, Peđa Medenica i Endži Mavrić. Što se tiče Marine, ona je takođe jedna od najboljih. Od nje i Braje ne postoje bolji. Jednostavno, Filip i Braja se druže, tako da sam i ja počela da ga gledam kao člana porodice. Kad sam čula pet pesama koje je uradio za mene, shvatila sam da je to to i nisam tražila dalje, što ne znači da jednom neću otići kod Marine.

Marija Dejanović

FOTO: VLADA SPORČIĆ

Ne mogu da kopiram Cecu, ja sam jedna obična Aleksandra

Mnogi te porede sa Cecom.

- Imponuje mi to i daj bože da mi karijera krene putanjom kao njena. Naše najveće zvezde su Ceca i Brena, tako da s kojom god da me porede, za mene je to najveći kompliment. Ne mogu i ne znam da kopiram Cecu. Upoređivati mene s njom je zaista glupo jer je neprevaziđena, a ja sam jedna Aleksandra Prijović i teram svoj put, pa kako mi bog da.

Šta je Ceca rekla za album?

- Davno je čula pesmu „Testament“ i rekla je da je fenomenalna, emotivna i baš nešto što treba da snimim.