PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(VIDEO) NEKONTROLISANO NASILJE, PINK JAČI OD ZAKONA: Pogledajte šta je Semir vikao sa nožem u rukama

Objavljeno: 01.12.2015 22:40Izvor: Kurir

Džanković je izbačen iz rijalitija Farma jer je krvnički nasrnuo na Maju Nikolić i Tamaru Đurić i pritom uzviknuo pozdrav Alahu.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Nasilje u rijalitiju Farma poprima nekontrolisanje oblike, o čemu državne institucije i mediji sve vreme upozoravaju, ali Televizija Pink i dalje se oglušava o zakone i odluke državnih tela! Tokom večeri došlo je do sukoba u kome je jedan učesnik potegao nož i pravim čudom nije došlo do krvoprolića, ali ni to očigledno nije dovoljno da se ova televizija stavi u zakonske okvire!

Televizija Pink je pokazala da ne razmišlja o posledicama, konstatno promovišići nasilje, što je i večeras dovelo do nove tuče. I dok se narod truje ovakvim programom, predlog da se rijaliti emituje između 23 i 06 časova je na javnoj raspravi, posle čega će biti poslato na mišljenje Ministrastvu kulture.

Podsetimo, Regulatorno telo za elektronske medije (REM) je usvojilo tekst obavezujućeg uputstva prema kome emiteri ne mogu da puštaju rijaliti programe pre 23 časa!Očigledno je, međutim, to da postoje mediji koji su jači od zakona, a vidimo da se TV Pink beskrupulozno oglušava o odluke nadležnih organa.

Tokom večeri, pevači Semir Džanković i Maja Nikolić su se svađali, a onda je ona počela da peva srpsku himnu "Bože pravde". To je njega toliko iznervirao da je u jednom momentu povikao "Alahu ekber", što u prevodu znači "Alah je veliki".

Aca je krenuo da ga smiruje, ali je onda on pljunuo Maju Nikolić i rekao da srpska himna "Bože pravde" poziva na klanje!

Maja i Lepi Mića otišli do Zadruge, a Semir je nastavio da se svađa saTamarom Đurić.

"U toj pesmi se pominje kako srpska vojska treba da ide da kolje ljude! Kako bi trebalo da idu na Kosovo! Mene to vređa", pokušavao je Semir da objasni Tamari.

"Ovde kad je žurka, sve može da se peva! Ja ni sa čim nemam problem, i ja pevam svašta. Ali, ta pesma poziva na pokolj", urlao je Džanković.

Nije mogao da se smiri jer ga je Tamara konstanto zapitkivala zašto je toliki problem u srpskoj himni. To ga je još više "Ubiću je, je.aću joj decu", urlao je.

Tamara mu je govorila da je "mnogo zaj.bana" i da ne sme da preti srpskoj deci. "Ne smeš tako da pričaš, možeš samo da je.eš svoju decu", rekla je Tamara i tako do krajnje granice isprovocirala Semira koji je krenuo da je udari.

Odmah je reagovala produkcija i diskvalifikovala Semira!