PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(FOTO) BRIGA JE ZA ĆERKU KOJA JE GLEDA! Aleksandra Subotić imala se*s pred kamerama!

Objavljeno: 24.02.2017 10:52Izvor: medio.rs

U emisiji Upoznajte Parove produkcija je rešila da Aleksandru Subotić podseti na jedan lapsus od pre kada je nespretno nagovestila da je bila intimna u prethodnom rijalitiju Hepi televizije - Snajkama




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Pustili su joj intervju pred sam ulazak u vilu kada je napravila ili lapsus ili je zapravo priznala da je imala seks sa Mladenom Vuletićem. Ona je tada na pitanje da li će možda biti "onih" stvari u rijalitiju Parovi zbunjeno odgovorila:

- Ja iskreno ne bih želela da bude seksa pred kamerama, ali nikad ne znaš šta će da se desi. Ja nisam ni sad planirala da ga bude, nisam želela jednostavno - rekla je i shvatila da je tako nagovestila da je ipak vodila ljubav sa Mladenom u Snajkama i onda je dodala:

- A ne znači ni da ga je sada bilo. Sama sam sebe zakopala! Nešto se desilo u tom toaletu, ali vam niko nikad neće otkriti - kroz smeh je završila tada Sandra.

printscreen youtube

Lapsus ili priznanje? Da li je ili nije bilo seksa sa Mlađom? Pitanja koja su joj već nekoliko puta postavljali, postavila joj je i voditeljka Parova Jovana Jeremić, a čini se da je to Aleksandri dosadilo te je rešila da prizna grehe ne bi li je ostavili na miru.

- Bilo je seksa, kad već hoćete da znate. Bilo je fenomenalno i uzbudljivo, dva puta bolje nego ovde - krenula je ironično da priča Ljubina kći i opet napravila sličnu grešku. Odmah je to primetila voditeljka i dobacila joj je: "Znači, i ovde je bilo!"

- Ne, ne, ne! Dva puta mi je tamo bilo zanimljivije jer je tamo tog bilo, a ovde ne. Totalno je nezanimljivo i dosadni i zato i idem odavde - ponovo je zbunila Aleksandra i čini se nespretno potvrdila da je ipak spavala sa Mladenom Vuletićem u rijalitiju Snajke.

happy tv

Produkcija je takođe pustila i spot gde Aleksandra igra u bikiniju i peva pesmu Ane Nikolić "Đavo". Njeni vokalni kvaliteti su nasmejali i nju i ukućane, ali je zato njeno zgodno telo izazvalo uzdahe.

INFORMER.RS