PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SPEKTAKL NA KONCERTU U ČAST TOME ZDRAVKOVIĆA: Arena kao Skadarlija

Objavljeno: 27.08.2016 09:45Izvor: Telegraf.rs

Koncert u čast najvećeg boema balkanske muzike, Tome Zdravkovića biće jedinstvena prilika za sve posetioce ne samo da uživaju u hitovima slavnog pevača, već da se i atmosferom vrate u Skadarliju u doba kada je ovaj veliki umetnik živeo i stvarao




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Kako saznajemo, organizatori koncerta koji će biti održan 28. septembra će se potruditi da svi posetioci osete duh boemske četvrti Beograda, kako kroz muziku tako i vizuelno, pa će bina i VIP sektor koji se nalazi uz binu biti uređeni poput kafana u Skadarliji.

Gosti u ovom delu će se vratiti u neki drugi Beograd koga nema, sedeti za kariranim stolnjacima i sa svima ostalima koji te večeri budu bili u Kombank Areni uživati u muzičkom vremeplovu.

Printskrin: Youtube/Jugoton Music

Printskrin: Youtube/Jugoton Music

Slušajući pesme poput „Za Ljiljanu“, „Danka“, „Ostao sam sam“ i druge neprolazne hitove u izvođenju najvećih muzičkih zvezda regiona svi će oživeti sećanje na legendarnog Tomu.

– Želja nam je da se svi posetioci koncerta osete kao da su na koncertu Tome Zdravkovića. On nas je prerano napustio, ali publika je održala a kolege će oživeti sećanje na njegovu muziku – rekli su iz „Melos estrade“ koja je organizator ovog muzičkog spektakla.

Inače, ovo će biti prva prilika posle 25 godina od smrti slavnog boema da se na velikom koncertu čuju svi njegovi hitovi tako da ne čudi što je već sad nezapamćeno interesovanje kako u Srbiji tako i u regionu.

Gosti iz svih država Balkana već organizuju dolazak na muzički spektakl a organizatori su dobili rekordan broj upita za rezervacije.

 

 

(Telegraf.rs/PR)