PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

DOSTA JOJ JE SVEGA? Ivana Selakov odlučila da RASKINE sa dečkom, a to je uradila OVAKO! (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.2016 21:16Izvor: medio.rs

Poznata pevačica snimila je novi spot za svoju pesmu "Dobrodošao među bivše".




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Pevačica Ivana Selakov danas je objavila spot za novu pesmu “Dobrodošao među bivše”, koja će veselim ritmom na pravi način obeležiti sam kraj leta.

Spot za pesmu "Dobrodošao među bivše" // Foto: YouTube PrintscreenSpot za pesmu “Dobrodošao među bivše” // Foto: YouTube Printscreen

Budući da se Ivana svojim novim singlom obraća dečku sa kojim želi da raskine, pojedinci su pomislili da je ovom pesmom poslala poruku svom emotivnom partneruPredragu Mirkoviću, međutim, prevarili su se.

Oni su u dugoj i stabilnoj vezi već godinama, a nedavno su otputovali na romantično putovanje gde uživaju više nego ikad.

Predrag i Ivana // Foto: Instagram PrintscreenPredrag i Ivana // Foto: Instagram Printscreen

Ovaj put, Ivana je snimila pesmu koja ne oslikava njen privatni život, a u njenim stihovima pronaći će se mnoge devojke.

Spot za pesmu "Dobrodošao među bivše" // Foto: YouTube PrintscreenSpot za pesmu “Dobrodošao među bivše” // Foto: YouTube PrintscreenSpot za pesmu "Dobrodošao među bivše" // Foto: YouTube PrintscreenSpot za pesmu “Dobrodošao među bivše” // Foto: YouTube Printscreen

Popularna pevačica ekranizovala je svoju novu numeru na egzotičnoj destinaciji, zbog čega spot obiluje zanimljivim kadrovima, a kako izgleda njen najnoviji video-snimak pogledajte u nastavku:

pink.rs