PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(VIDEO) DRAGANE MIRKOVIĆ KONAČNO U PRODAJI Poslušajte 13 NOVIH PESAMA balkanske zvezde! HIT DO HITA

Objavljeno: 28.01.2017 10:29Izvor: Kurir

Konačno smo dočekali da CD jedne on najpopularnijih zvezda na Balkanu Dragane Mirković ugleda svetlost dana.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Kako je i obećala, rešila je da u novoj godini pokloni svojoj vernoj publici novi album, 21. po redu pod nazivom „Od milion jedan“, na kom se nalazi 15 pesama.

Dragana je letos objavila dva singla "Zašto me tražiš" i "Lepi moj" koji je zvanično i proglašen hitom leta. Ta dva singla sa milionskim pregledima su bila samo naznaka za ono što sledi, a sama činjenica da je jedna od naših najvećih zvezda posle četiri i po godine pažljivo pripremila i snimila album na kome je sve hit do hita!

Novih sedam pesama je nedavno predstavila u emisiji Ognjena Amidžića, a publika je mogla da vidi i premijerno tri nova spota.

Za pesmu „Od milion jedan“ koji je delom sniman u Veneciji.

Pesma je za kratko vreme pobrala sve simpatije i ide sigurnim putem da postane jedan od Draganinih neprolaznih hitova.

Pesma „Zagrli opet“ prikazuju staru, dobru Draganu na koju je publika navikla, a spot je produkcijski odrađen na vrhunskom nivou.

Spot za pesmu „On i ona“ je veoma interesantan, kao i sama pesma koja jasno ima svoju ciljnu publiku. Pesmu potpisuje autor koji je radio i "Lepi moj".


Pesma „Samo mi je dobro“, autorsko delo Baneta Opačića i Damira Handanovića, prikazuje jednu sasvim novu Draganu, a zanimljivo je to da ova dva poznata i priznata kompozitora po prvi put rade zajedno na jednoj pesmi.

"Trebaš mi ti" je balada koja će svakako naći put do publike jer je prava, emotivna pesma, a potpisuju je Husa Beat Street i Biljana Spasić.

Pesma „Krš i lom“ koju potpisuju V. Petković i A. Kobac je lom u pravom smislu te reči i sigurni smo da će se brzinom svetlosti pevati u diskotekama i klubovima.


"Zoro", koju potpisuje Georg zan Goll, predivna je narodna balada, tipično ženska pesma, u kojoj do izražaja dolazi sva lepota Draganinog glasa. On je inače radio i pesmu "Jedini", koju je Dragana posvetila svom suprugu Toniju.


"Idemo jako" - moderna, klupska pesma, zaraznog ritma. Radili su je Marko Nikolić i Sara Jovanović.

"Ti u meni imaš prijatelja" je za sve ljubitelje "dvojke", radio ju je Brzi na tekst Vesne Petković, koji je pre 20 godina radio Gagi i "Dolinu kestenova".

"Na tebe misliću" je brza, veoma interesantna pesma odlicnog teksta. Radili su je Husa i Biljana Spasić.

"Nismo uspeli mi" je autorsko delo Marka Nikolica. Malo brža balada.

"Nasmejana žena" - putpisuju je Goran Ratković Rale i Saška Jovanović. Moderna, brza stvar u kojoj će se pronaći dobar deo ženske publike.

Kao šlag na tortu, Dragana je prezentovala pesmu „Jesen“  koju su radili B. Spasić i Husa iz grupe Beat Street koji kao tandem predstavljaju pravo osveženje na Draganinom CD.

Ovo je 13 novih pesama, ali na CD su se našla i dva singla "Lepi moj" i "Zašto me tražiš".

Album se ističe velikim brojem autora koji su svi zajednički dali doprinos da Dragana ima jedan od najkvalitetnijih albuma u svojoj karijeri, za sve generacije.