PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

TRUDNA SAM SA SESTRINIM DEČKOM ZA KOJEG SE UDAJE U SUBOTU Imali smo seks dok je spavala u sobi PORED

Objavljeno: 27.04.2017 17:11Izvor: medio.rs

Na jednoj od tema na Visperu, aplikaciji za deljenje tajni korisnici su podelili šokantne priče o tome kako su se zaljubili u partnere svoje braće ili sestara.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Mnogi su podelili svoja iskustva o tome kako su se emotivno nosili s neuzvraćenom ljubavi, ali neki od njih su otkrili kako su se upuštali u veze s tim ljudima.

"Zaljubljena sam u sestrinog dečka. Već šest meseci spavamo zajedno", podelila je jedna korisnica.

"Zaljubljena sam u sestrinog dečka. Kako da joj kažem? Ne želim da je povredim", bila je opreznija druga.

"Zaljubljen sam u devojku svog brata, mazili smo se dok se on tuširao", podelio je jedan korisnik konkretno iskustvo.

"Često se nalazim sa dečkom svoje sestre, ali sad se osećam loše jer sam zaljubljena u njega i želim da joj to priznam, ali ne znam kako", podelila je devojka.

Nakon relativno uobičajenih priča, počele su da se nižu malo dramatičnije situacije. Jedna korisnica je imala ispovest dostojnu južnoameričkih serija.

"Zaljubljena sam u dečka svoje sestre. U subotu je njihovo venčanje, a niko i ne sluti da sam trudna s njim", podelila je i dodala da je najverovatnije zatrudnela sa njim dok je njena sestra spavala u drugoj sobi.

"Zaljubljen sam u devojku svog brata, imamo toliko toga više zajedničkog nego njih dvoje, ali nikad nećemo biti zajedno zbog razlike u godinama", požalio se jedan korisnik.

Neki su podelili zaista komplikovane situacije.
"Zaljubljena sam u dečka svoje sestre, a ona upravo rađa njegovo dete."

"Verena sam za predivnog muškarca, ali sam zaljubljena u njegovog najboljeg prijatelja koji je dečko moje sestre", podelila je ozbiljan problem jedna žena.

Izvor: Index.hr