PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Postanite prava zavodnica u krevetu: 6 stvari za kojima momci „lude“

Objavljeno: 09.03.2017 14:50Izvor: medio.rs

Kada je seks u pitanju, frajeri nisu posebno komplikovani. Sve što ONI žele su ove 4 stvari…




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Iako ste verovatno pomislili sa će spisak biti dugačak, niste u pravu. Muškarci su vrlo jednostavni. Sve što im je potrebno je samo par korak.

Muškarcima nisu potrebne mistične i previše zavodljive stvari, ako je verovati nedavno sprovedenoj anketi. Ako želite da ga izludite neće vam biti potrebna ni romantična atmosfera i lagana muzika, ni seksi veš, a ni previše truda.

Sve što ONI žele su ove 4 stvari…

# Entuzijazam

Muškarci žele nekoga ko je podjednako zainteresovan za seks. Ništa nije tako zavodljivo kao entuzijazam u seksu, jer on može da nadmaši i savršen izgled. Njima je potrebna žena koja je spremna da proba nove stvari, zato budite otvorene za nove ideje. Novi trikovi ne moraju biti deo svakodnevnog repertoara, ali neke novine s vremena na vreme, mogu da osveže seksualni život. Što ste aktivnije u krevetu, to bolje. Pokažite mu da uživate. Osamdeset i sedam posto muškaraca kaže da im je ,,samo ležanje“ najgora stvar na svetu.

# Samopouzdanje

Muškarci žele nekoga ko se neće stideti da se pokaže pod svetlom. Prestanite da pokrivate telo. Ne treba ponavljati da su muškarci vizuelna bića i da žele da vide svoju partnerku. To je najbolji deo rasplamsavanja strasti. Samopouzdanje je seksipilnije od svega!

# Budite spontani

Za seks nije potrebno pavljenje idealne atmosfere. Budite spontane i spreme da isprobate seks na novim mestima bez previše planiranja.

# Hvalite ga

 

Obično mislimo da su komplimenti namenjeni samo ženama i da su one te kojima treba ohrabrenje za izgled, ali i muškarci imaju svojih nesigurnosti. Recite mu šta volite na njemu i koji vam njegovi potezi najviše prijaju i uzbuđuju. Svaki muškarac želi da zna da ima ono nešto što privlači ženu, kažu stručnjaci.