PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PADAM U NESVEST TOKOM SEKSA! Zbog toga praktikujemo samo misionarsku pozu!

Objavljeno: 21.02.2017 21:50Izvor: medio.rs

Posle prvog porođaja Lauri Krou iz Sautenda u Velikoj Britaniji dijagnostikovan je PoTs ili sindrom postularne ortostatske tahikardije, zbog kojeg joj srci ima 40 otkucaja više nego kod prosečnog čoveka




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Jedna od posledica ovog sindroma jeste i nesvestica. Naime, u trenucima uzbuđenja dolazi do porasta broja otkucaja srca i taj broj može da dostigne visinu od 180 otkucaja u minuti.

Laura je za Daily Mail izjavila da se onesvešćuje i u toku seksa.

- Kad god imamo seks postoji mogućnost da se onesvestim - rekla je Laura i dodala:

- Zbog toga uglavnom preferiramo misionarsku pozu, jer gravitacija odradi svoje, ako mi se desi da se onesvestim.

Njih dvoje su bili šokirani kada joj se to prvi put dogodilo.

- Kada sam se onesvestila Ben je bio veoma uznemiren. Sva sreća pa moja bolest ne utiče na naš odnos. On je moj oslonac - rekla je Laura.

Ona je objasnila da seks nije jedini okidač za PoTs, već da na nesvesticu utiču i nesanica, povišena temperatura, smejanje, vežba, zapravo sve što utiče na povećanje adrenalina, pa čak i gledanje horora.

Sindrom je otkrila za vreme prvi trudnoće kada se prvi put u životu onesvestila. Pada u nesvest je postalo tako često da se događalo i nekoliko puta na dan. Budući da nisu znali šta je uzrok ovog poremećaja nisu bili sigurni da li žele još dece, ali želja je ipak nadvlada strah i danas imaju troje zdrave srećne dece.

- Vremenom je postalo bolje, posle drugog i trećeg porođaja sam pada u nesvest jednom ili dva puta dnevno, dok sam se za vreme prve trudnoće onesvešćivala i do sedam puta na dan - rekla je Laura.

Danas ima negovatelja koji mora da je prati u stopu 24 časa dnevno, ali ona ne želi da taj aranžman bude stalan. Njena namera je da se prijavi za psa treniranog za rad sa ljudima kao što je ona, u nadi da će na taj način povratiti barem deo samostalnosti.

- Ne mogu da budem mama kakva bih želela da budem. Sanjala sam da budem mama koja sprema decu za školu, da idem na treninge sa decom, budem sa njima u prakićima i to bez nadzora nekog - rekla je i dodala:

- Ali moja deca su neverovatna. Srce mi se slama kad se setim da oni moraju da brinu o meni, a ja sam ta koja bi trebalo da brine o njima. Pokušavam da sakrijem tugu osmehom, a zahvaljujući mom mužu i njima imam snagu koja mi je potrebna da nastavim da se borim.

INFORMER.RS