PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ODLIČNA VEST ZA MUŠKARCE: Ovih 5 SEKS POZA učiniće da vaš PENIS izgleda veće!

Objavljeno: 04.03.2017 23:15Izvor: Kurir

Dobra vest za muškarce je da ne moraju više da se stide, ako misle da imaju penis manji od prosečne veličine.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Muškarci koji imaju kompleks zbog veličine svog penisa biće srećni kada čuju da postoje poze koje će m pomoći da njihov ponos izgleda veće.

Pogledajte koje su to poze:

KLIZAVA SIRENA

Promenite misionarsku pozu tako da je vaša partnerka gore, sa nogama ispruženim između vaših nogu i prebacujući svu težinu tela na ruke. Ova poza omogućava dublju penetraciju i stimulaciju klitorisa.

ShutterstockShutterstock

DOBAR, DOBAR PAS

Dogi stajl je super poza za one muškarce koji imaju mali penis, zato što im omogućava dublju penetraciju, a zahvalna je zato što samo malo promena u položaju partnerke može dosta da promeni osećaj i uživanje. Isprobajte ovu pozu tako da se vaša devojka sagne skroz do dole dodirujući glavom pod ili da izvije leđa i ispravi se skroz.

SPORI KLIZAČ

Misionarska poza poprima potpuno novi doživljaj, ako samo lagano skliznete nogama ka dole i maltene legnete, a vaša partnerka potpuno ispravi noge. Eksperimentišite sa položajem kukova, kako biste promenili ugao i dubinu penetracije.

ProfimediaProfimedia

PRESS AND PLAY

Neka vaša partnerka legne preko ivice kreveta, a vi prodrite u nju otpozadi. Dogi stajl u ovom položaju će vam omogućiti duboku penetraciju, a ako vaša devojka pomera kukove, pronaći ćete potpuno novo polje zadovljstva.

AVAN I TUČAK

Stavite jastuk ispod njene guze i dok vam obavija noge oko struka, prodirite u nju. Kao i sve prethodne poze, i ova omogućava dublju penetraciju i stimulaciju klitorisa.

Profimedia