PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

MALI PENIS JE PROBLEM? Žene KONAČNO iskreno odgovorile koliko im je veličina bitna!

Objavljeno: 25.04.2017 12:50Izvor: Kurir

Dame kažu da veličina nije problem, ali situacija sa malim penisom nikako nije "srećno rešenje".




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Tu se ne nameće fiziološka, već emotivna i psihička problematika koja je nametnuta muškarcima koji nisu baš toliko obdareni. Oni često padaju u krize zbog toga i imaju frustracije- što je veći deo problema od malog penisa.

Jelena (28)

Nisam osoba koja obožava velike penise, naprotiv - volim normalnu veličinu. Samo jednom sam se susrela sa esktremno malim penisom, bilo je jako neprijatno zbog dečka. On je primetio i više nije bilo govora o seksu. Bilo nam je teško oboma.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

MIla (35)

Imala sam svakakve frajere, dvojicu sa poprilično malim penisom. Jedan nije uopšte imao problem sa tim, imali smo sjajan seks. Drugi je bio toliko nesiguran u sebe iako mu ja nikada ništa nisam rekla, da je seks bio grozan.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Suzana (39)

Meni se to dogodilo sa frajerom u koga sam bila zaljubljena pet godina. Čekala sam ga i sanjala o trenutku kad ću napokon biti s njim, a kada smo došli do seksa potonuli su svi moji snovi. Srećom, frajer je bio totalni kreten koji se nakon seksa više nije javio, a meni je ostala uspomena kojoj se dan danas smejem sa prijateljicama.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Ana (32)

Jako mali penis bi mi smetao. I oni nas gledaju kroz delove tela, tako da ne mogu da kažem da je to nebitno. Ali, bolje mali penis nego veliki kreten.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Milena (42)

Zaista je sve stvar percepcije. Nije problem što neko ima ili nema, nego kako se nosi sa tim. Imam iskustva sa takvim muškarcem, i teže je bilo njemu, nego meni. Kao da je osećao potrebu da se pravda, da objašnjava, što je van pameti.

Foto: Profimedia