PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ISPOVEST DEVOJKE O GUBLJENJU NEVINOSTI: Nisam znala šta ću sa tolikim telesnim izlučevinama!

Objavljeno: 16.12.2016 22:56Izvor: medio.rs

Gubljenje nevinosti i ulazak u ciklus redovnog upražnjavanja seksa – ili, kako se u žargonu kaže, prvi put – za mnoge devojke je nezgodna tema o kojoj se ne priča ili se priča samo najbližim prijateljicama




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ipak, 10 mladih žena je za strani portal otkrilo šta bi volele da su znale pre nego što su upustile u prvi seksualni odnos.

- Imala sam u glavi tu savršenu filmsku sliku sa svojim tadašnjim dečkom s kojim sam bila u vezi tokom čitave srednje škole. Bio mi je prvi dečko, prvo "volim te" prvo sve i mislila sam da je savršen trenutak da to učinimo upravo pre nego što ode na faks. Ali dobila sam menstruaciju i to je propalo, i drago mi je da jeste, jer se ispostavilo da je tip bio totalni idiot. Godinu dana kasnije srela sam normalnog dečka s kojim je i prvi i svaki sledeći seks bio sjajan. Savršeni trenuci dolaze i odlaze, bila sam glupa što sam mislila da postoji samo jedan - otkrila je 22-godišnja Loren.

- Da sam barem znala da seks s nekim ne znači automatski da ćeš ga voleti zauvek i da ćete uvek biti zajedno. Mislila sam da će me seks zbližiti sa mojim prvim dečkom, ali samo koji dan kasnije me je ostavio. Bila sam u šoku, očito totalna naivka - kaže 17-godišnja Kajli.

- Nevinost vas ne čini boljom niti lošijom osobom, nema to veze sa moralom. Događalo mi se da su mi tipovi čestitali na čekanju, što je totalna glupost. Jednostavno se stvari još nisu bile poklopile, nisam bila nikakva svetica - priznala je 22-godišnja Simeon, dok je 23-godišnja Rouz otkrila da ju je iznenadilo koliko je seks "neuredan".

- U početku nisam znala šta i gde s tolikim telesnim izlučevinama. Ima ih više nego što bi čovek pomislio, da ne spominjem da kondom treba pažljivo skinuti, u suprotnom će sve završiti na sve strane - prisetila se Rouz.

INFORMER.RS