PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

I U NALETU STRASTI Muškarci ovo uvek primete na ženama tokom seksa!

Objavljeno: 12.12.2016 00:13Izvor: Alo!

Daleko od toga da muškarci ništa ne primećuju tokom seksa.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Evo na šta muški obraćaju pažnju čak i u naletu strasti.

1. Inicijativa

Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se oseća dobro u svome telu. To je prirodni mamac za muškarce i oni jednostavno ne mogu da mu odole. Osim što ženu čini seksepilnom i zavodljivom, opuštenost tokom seksa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu. Muškarci obožavaju kada žena zna što želi.

2. Pokreti
Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko telo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, ni jedan muškarac u tom trenutku ne može da ostane ravnodušan.

Opustite se, priljubite telo uz njegovo i osvojili ste sva njegova čula, piše "Zadovoljna".

3. Pogledi
Pogled može da bude vrlo senzualno i strastveno oružje na koje "pada" svaki muškarac. On opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tokom ljubljenja, kao i pogledi na svoje i njegovo golo telo instant su podizači strasti i zato svaka žena treba maskimalno da ih iskoristi.

4. Dah
Tokom seksa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su i nežni uzdasi žene koji u trenu mogu da uzbude svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz kako zaista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima.

Prepustite se strasti i ne ustručavajte se da pokažate partneru šta zaista osećate tokom strastvenog čina vođenja ljubavi.

5. Trud
Ako ste pomislile kako muškarci ne mare za vaše donje rublje ili male trikove poput depilacije i uređenja intimne zone, grešite. Iako su "zagrejani" za vaše telo, oni itekako primećuju vaš trud da ih impresionirate. To im laska.