PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

6 poteza na dejtu koji će vam reći sve o njemu

Objavljeno: 23.11.2014 20:06Izvor: medio.rs

Ako sluša Lanu Del Rey, bežite od njega!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Iz toga kako vas muškarac muva može da se zaključi mnogo toga - od pesme koju naručuje u kafani, do napojnice koju ostavlja konobaru (ako je izvadio one kovanice iz džepa, BEŽITE !)...

Previše je "slobodnog duha"   

Ovaj tip muškarca vas bez upozorenja odvuče u mali hodnik, koji slučajno vodi do toaleta u kafiću i u sekundi njegove ruke završavaju na vašoj zadnjici, a jezik u vašim ustima. Njega zanima samo jedno...a to nikako nije vaš pogled na politička i ekološka pitanja !

Intelektualni snob

Izveo vas je na piće i negde nakon prve rečenice kaže: “Ivan Slamnig je često tu pio kafu. Zapravo, znaš li ti ko je to?” (smeje se i podiže obrvu) Da, možda je načitan, ali vam se bez ikakvog razloga obraća sa visine, smatrajući da ste ispod njegovog nivoa. 

Opsednut je novcem 

Račun je stigao i on ga već deli na dva dela, tačno u dinar. Ili, još gore, kad plaća glasno viče konobaru da zaokruži na 20!!! Klasičan primer tipa navučenog na lovu. 

Budalast, ali seksi 

Njemu nije teško da sa vama provodi vreme gledajući sladunjavi horor, samo da bi ga nakon toga ismejavao. Ovaj muškarac zna da ceni apsurdnu stranu života. Mi bismo ga zadržali da smo na vašem mestu.

Duša ekipe 

Na karaokama bira pesmu “April u Beogradu”. Već je pomalo izlizana, ali ponese ekipu (žensku uglavnom). On je zabavan, ali ne u prevelikim dozama.

Ego manijak

Ako vam uleti na dejt u jakni "Louis Vuitton" vičući “Ja sam Bog!”, onda je on sve ono što vam nikako ne treba u životu ! Tip je već zauzet - u vezi je sa samim sobom. 

Izvor: Cosmopolitan.rs