PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Parfem D&G Intenso za odlučnog muškarca

Objavljeno: 02.03.2015 14:03Izvor: medio.rs

Italijanska dizajnerska kuća koju su osnovali 1982. Domenico Dolce i Stefano Gabbana. Prvi njihov parfem je Dolce&Gabbana 1992. Parfemsku liniju D&G su proizvodili po licenci sa Euroitalia do sredine 2006., zatim sa Procter & Gamble.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Dizajner Dolce&Gabbana ima 53 parfema u svojoj encicklopediji. Najstarije izdanje je iz 1992 i najnovije je iz 2015. Dolce&Gabbana parfemi su napravljeni u saradnji sa parfimerima IFF, Nathalie Lorson, Max Gavarry, Olivier Cresp, Givaudan, Stefano Gabbana i Rodrigo Flores-Roux.

Novi muški miris Dolce&Gabana Intenso predstavlja snagu odlučnog muškarca čije srce kuca u duhu tradicije, ali koji istovremeno uživa u savremenom svetu. Ovo je drvenasto aromatični miris koji otvara prozračne akvatične note uz zelene tonove bosiljka i lavande. Njegovu izrazitu privlačnost definira potpuno novo otkriće u svetu mirisa: moepel note koje su specijalnom tehnologijom dobivene iz cvetova i listova Milkwood drveta. Moepel akord je nova, senzualna, pomalo animalna nota sa akcentima meda, balzama i cveća što kreira modernu interpretaciju klasičnog efekta duhana. Muževnost duhanskih nota mirisa dodatno definiraju meke note ekstrakta sena i pšeničnih ljuspica. Intenzitet i snagu miris crpi iz raskošne kombinacije labdanuma, sandalovine i čempresa u bazi parfema koja predstavlja savršen kontrast svežih, toplih i bogatih nota koje upotpunjuju kompoziciji mirisa i ističu njegov drvenasti šarm.

  • Gornje note: bosiljak, lavanda, vodene note
  • Srednje note: duvan, seno, moepel, bran
  • Donje note: labdanum, sandalovina, čempres

Intenso slavi svoju vezu sa Pour Homme tako što imitira ikonične linije njegovog pakovanja. Klasična bočica, elegantna i muževna sa zaobljenim siluetama i cilindričnim poklopcem, reinterpretirana je za Intenso staklom u tamno smeđoj boji vuklanskog kamenja sa Dolce&Gabbana logom u elegantnoj bakarnoj nijansi erupcije lave. Vulkan i jeste glavna inspiracija za Intenso muškarca koji je grub i hladan na površini, a vatreno strastven iznutra. Irski glumac Colin Farrell izabran je za lice Intenso mirisa i ovo je njegova prva saradnja s Dolce&Gabbana Fragrances.

Ovaj parfem možete poručiti preko Online parfimerije OVDE.