PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Možete li se pohvaliti ovakvom vezom? Ukoliko vaš partner ispunjava OVE uslove, budite sigurni da ste našli ljubav svog života!

Objavljeno: 28.06.2017 23:42Izvor: Kurir

Sve vreme se pitate da li pored sebe imate partnera baš onakvog kakvog želite.
Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ako on ispunjava sve ove uslove, slobodno možete da odahnete, jer je pored vas ljubav vašeg života.

1. Sve važne odluke donosite zajedno

Zajedno, jer ste vas dvoje zajedno nezaustavljivi. I ono što je bitno, delite ideale, želje i planove i od budućnosti oboje očekujete više manje isto. 

2. Ne možete zamisliti da vam je u njegovom društvu dosadno

Većina vremena kojeg provodite zajedno je super zabavna, a izlasci su za vas dvoje samo zabava na novim mestima. Nasmejavate jedno drugo i sve i da ne radite ništa, uz njega vam ne može biti dosadno! 

3. Trenutke u kojima niste zadovoljni vezom gotovo da ne možete zamisliti

Nije da ama baš nikada nemate svojih sumnji, ali količina pozitivnog u vašoj vezi je tolika da sve loše jednostavno pada u drugi plan. Kad bolje razmislite, morate pošteno razmisliti šta je tačno uopšte loše u vašoj vezi.

FOTO: PROFIMEDIA

4. Iskreno ga zanima sve kroz što prolazite

 

 

Vaš dragi vas pita o određenom događaju ili bilo čemu važnom što je znao da vas očekuje toga dana i to ne pita samo zašto što misli da mora pitati nego zato što ga iskreno zanima sve što se događa u vašem životu.

5. Kada nešto muči vašeg partnera snažno ga zagrlite / poljubite / utešite najbolje kako znate, a tek potom ga upitate što ga muči

On vam ne mora niti reći da nešto nije u redu, već vi to i sami odmah primetite jer ga poznajete bolje od bilo koga.

6. Volite jedno drugome da udovoljite kako god možete

Priređujete malena iznenađenja jedno drugom bez nekog posebnog povoda, jednostavno zato što se volite i što volite videti osmeh na njegovom licu, baš kao i on na vašem.