PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ISPOVEST HRVATSKE DEVICE: Tek sam sa 29 godina izgubila nevinost i evo kako je bilo...

Objavljeno: 15.02.2017 12:22Izvor: Kurir

Prijateljica Katarina otvoreno je razgovarala o svom statusu device u kasnim 20. Navikla je na svakojake komentare prijatelja i poznanika, a onda je podelila neke od njih.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Katarina je izgubila je nevinost sa 29 godina. I ne, nije se čuvala za brak, nije čekala onog pravog, već se to, kako ona kaže, jednostavno nije dogodilo.

Možeš li verovati da sam čekala toliko dugo? Međutim, kad bolje razmislim, sad u ovim godinama, kad su mi se stvari manje-više složile nije ni loše imati neko sasvim novo iskustvo.

Zar imaš katanac tamo dole? - ovo je jedno od najčešćih pitanja. A što da odgovorim na to? Naravno da nemam katanac, nema posebnog ključića koji se nalazi na dnu oceana, a koji otključava moje dragocene privatne delove, otkrila je.

U njenoj porodici se otvoreno pričalo o seksu, zato i ona nije imala problema da razgovara o tome. Kad je imala priliku na prvoj godini faksa na letovanju da izgubi nevinost, nije to htela da učini sa Italijanom kojeg, kaže, nikad više neće videti.

Nisam očekivala bajku i znam da svi rade preveliku famu oko prvog puta, ali jednostavno sam htela da mi to nešto znači. Nisam to htela samo da odradim. I ne vidim ništa loše u tome, rekla je.

Foto ProfimediaFoto Profimedia

Njena odluka da čeka nije imala nikakve veze sa sramežljivošću ili verom. Bila je, kaže, jednostavno čudna devica koja je pomalo gubila samopouzdanje.

Naravno da na prvom sastanku nisam otvorila dušu. Bila sam majstor u menjanju tema. Dva dečka su me ostavila kad sam im rekla da nikad nisam imala seks. Nije mi to baš bilo jasno. Valjda su mislili da nešto nije u redu sa mnom. Kao imam 25 i ništa, rekla je iskreno.

Konačno je upoznala dečka koji ju je osvojio na prvu i sva njena sramežljivost i nesigurnost pred njim nisu imale šansu. Nije se htela odreći toga. Njemu nije smetalo što je devica. Spavali su nakon mesec dana veze.

Sad mogu reći da mi uopše nije žao što sam čekala toliko dugo. Nemam osećaj da sam nešto propustila. Barem sad to nadoknađujem. Ne bismo smeli zbog pritiska okoline uskočiti u krevet s prvim frajerom kojeg vidimo. Neko je spreman sa 17, netko sa 22, a eto meni se to dogodilo s 29 godina. I nisam požalila, zaključila je.

Foto Profimedia