PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Evo kako vreme u koje ste rođeni utiče na vašu sudbinu

Objavljeno: 16.02.2017 09:40Izvor: Telegraf.rs

Odmah zovite majku i pitajte je kada ste se rodili!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Vreme u koje smo rođeni u velikoj meri određuje našu ličnost poput horoskopskog znaka.Postoje oni koji veruju da vreme u koje smo rođeni definiše naše postojanje, veštine i lik.

Doduše, postoji samo jedan način da to zaista saznate, a mi vas pozivamo da to učinite.

Rođeni ste između ponoći i 2 sata ujutro

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

Najkomfornije i najudobnije se osećate u društvenim situacijama na koje ste navikli. Uvek težite i tražite stabilnost i bezbednost, i zbog toga mnogi misle da ste previše rezervisani. Volite da edukujete i ohrabrujete ljude da žive svoj život po pozitivnim društvenim vrednostima, a najveći prioritet u životu vam je porodica.

Rođeni ste između 2 i 4 ujutro

Vi ste neumorni i znatiželjni, uvek ste u potrazi za nekim novim otkrićima. Intelektualac ste i odlični ste u komunikaciji. Veran ste prijatelj, volite da čitate, pišete i putujete. Najviše vam prijaju nežnije sportske aktivnosti.

Rođeni ste između 4 i 6 sati ujutro

Morate da naučite kako da se zauzmete za sebe. Brine vas čuvanje resursa koje imate i veoma ste pažljivi kada je budućnost u pitanju. Znate da je deljenje dobro i zato volite da pomažete drugima i motivišete ih. Romantična ste duša, ali ponekada možete biti malo više tvrdoglavi.

Ako ste rođeni između 6 i 8 sati ujutro

Najbolje se osećate kada se bavite umetnošću. Potrebno vam je da se osećate važno i uvek puno tražite od sebe. sa druge strane, imate i veliku potrebu da drugi priznaju vaše zasluge. Prirodan ste vođa koji ponekada ume da previše šefuje.

Rođeni ste između 8 i 10 sati ujutro

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Izuzetno ste osetljivi i zbog toga vas aktivnosti kao što je meditacija čine smirenim. Volite da vreme provodite sami i niste u potrazi za slavom. Volite da služite drugima tako što ćete uneti mir i harmoniju u njihove živote.

Rođeni ste između 10 sati ujutro i 12 sati popodne

Veoma ste predusretljiva osoba. Volite da budete okruženi ljudima koji dele vaša interesovanja. Timski ste igrač i znate kako da zbližite ljude. Uvek ste u potrazi za novim prijateljima, sjajnim trenucima i zabavom.

Rođeni ste između 12 i 2 sata popodne

Vi ste ambiciozna i odgovorna osoba koja zna da efikasno izađe na kraj sa svakim izazovom. Imate potrebu da vam se ljudi dive, ali budite pažljivi – profesionalna dostignuća mogu da ugroze vaš privatni život.

Rođeni ste između 2 i 4 sata popodne

Veoma ste aktivni i uvek ste spremni da istražujete nove stvari. Želite da u svakom trenutku radite nešto što proširuje vaše horizonte i uvek ste u potrazi za odgovorima na neka od najizazovnijih filozofskih pitanja.

Rođeni ste između 4 i 6 sati popodne

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Vi ste pozitivna i energična osoba koja je spremna na razrešavanje najvećih životnih misterija. Često se plašite da nekome otrkijete sva svoja osećanja i ne volite da uzimate stvari zdravo za gotovo – posebno poverenje i ljubav.

Rođeni ste između 6 i 8 sati popodne

Posedujete jedan redak dar – možete da osetite potrebe drugih i imate zapanjujuću sposobnost da se stavite u njihove cipele. Trudite se da izbegavate konflikte i umete da postavljate previše pitanja.

Rođeni ste između 8 i 10 sati popodne

Najbolje vam leži uloga sporednog glumca. Uopšte ne morate da budete u glavnoj ulozi kako biste se osećali dobro. Pomaganje drugima je ono što vas čini srećnim. Veliki ste perfekcionista i ne volite da pravite greške.

Rođeni ste između 10 sati popodne i ponoći

Tačno znate ko ste i šta želite. Iz vas jednostavno sijaju radost i vitalnost. Najviše cenite kreativnost i žudite za pažnjom i slavom. Kako biste ostvarili sve svoje ciljeve, uvek gurate sebe preko svojih granica.

(Telegraf.rs)