PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ENERGIČNO, LAGANO, SENZUALNO ILI STRASTVENO: Evo kako se koji znak u horoskopu ljubi

Objavljeno: 08.05.2017 20:23Izvor: medio.rs

Da li ste se ikada zapitali na koji način neko želi da bude ljubljen? Horoskop će vam otkriti...
Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ovan
Ovnovi su energični i impulsivni i žele da takav bude i poljubac. Voli da iznenadi poljupcima, čak i u nekim neočekivanim situacijama. Za njih je savršen "spajdermen" poljubac ili drugim rečima - obrnuti.

Bik
Bikovi vole sve da rade polako i njihov poljubac treba da bude lagan i nežan. Neće žuriti da vas poljubi dok ne bude siguran da mu se dopadate.

Blizanci
Blizanci vole promene, pa su takvi i u ljubljenju: energični, lagani, senzualni i strastveni, u zavisnosti od raspoloženja.

foto Profimediafoto Profimedia

Rak
Rakovi su emotivci, a poljupci bez osećanja im ne znače puno. Vole da ljube vrat lice i hrskavicu uha.

Lav
Lavovi su vođe i žele da prihvatite njihov način ljubljenja. Za njih je bitno da se snađete pod njihovim vođstvom. Ako ih zadovoljite - biće presrećni i pružiće vam sve što poželite. Vole da zadirkuju poljupcima i dovode partnera do ludila. Uvek ćete želeti još poljubaca sa ovim horoskopskim znakom.

Devica
Da biste zadovoljili osobu koja je rođena u ovom znaku, morate biti kreativni. Takođe je potrebno da vi zadajete "komandu" jer Device vole da prate vaš stil ljubljenja. Svaka tehnika za njih je odlična, samo je bitno da ne bude sve isto.

Vaga
Duboko u sebi, Vage su pravi emotivci koji vole da gledaju romantične filmove. Takvi su i njihovi poljupci - kao iz filmova, dugi i senzualni, bez grickanja i agresivnosti. Spor poljubac je za njih sve.

Škorpija
Škorpije ljubljenje smatraju vrlo ozbiljnim i vole da sve dovedu na nivo velike i uzburkane strasti. Vole energične poljupce koji uključuju sve - od grickanja usne do raznih tehnika jezikom.

foto Profimediafoto Profimedia

Strelac
Za Strelčeve je sve zabava i igra. Njihovi poljupci su brzi i strastveni, ali ako ste vi ta posebna osoba, trajaće večno.

Jarac
Jarčevi sve rade po pravilima i žele da njihovi poljupci budu savršeni. Svež dah, lepa odeća i dobra atmosfera - sve to utiče na kvalitet poljupca. Znaju dobro da se ljube, pa očekujte ubrazno topljenje u njihovim rukama.

Vodolija
Vodolije vole fizički dodir. Tokom ljubljenja nije dovoljno da osećaju samo vaše usne, već i ruke i celo telo. Takođe vole da istražuju i isprobavaju različite tehnike ljubljenja. Morate im dati svu energiju.

Ribe
Kada ljube, Ribe se predaju u potpunosti. Osećajne su i intuitivne i znaju da razlikuju iskrene emocije od čiste zabave.

foto Profimediafoto Profimedia

(srbijadanas)