PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

DLANOVI NE LAŽU Spojte ruke, otkrijte šta vas čeka u ljubavi!

Objavljeno: 09.02.2016 17:09Izvor: medio.rs

Makar iz zabave, mnogo nas voli da pročita horoskop, tekstove o tome na koji način se otkriva karakter, pa i one o čitanju sudbine iz dlana. U hiromantiju, tj. gledanje u dlan, neki najviše veruju jer je reč o urezanim linijama koje se ne mogu izbrisati. Zato spojte svoje dlanove i pogledajte šta vaše združene linije govore o ljubavnom životu, karakteru i budućnosti




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Linije u istoj visini

Vi ste veoma osetljiva osoba, nežne prirode, ali se rukovodite zdravim razumom kada je u pitanju donošenje odluka. Ne volite iznenađenja. Pošto ste svesni da sve duboko emotivno proživljavate, trudite se da ne reagujete ishitreno. Dobro promislite pre nego što nešto kažete ili uradite.

U brak na brzinu
Oni koji vole izazove neočekivano se žene i udaju

Zato je velika verovatnoća da ćete za životnog partnera odabrati nekoga koga i vaša okolina odobrava. Vi niste osoba koja ide sama protiv svih i uprkos svemu samo na osnovu nekog trenutnog impulsa. Izabranik vašeg srca biće takođe i izabranik vašeg razuma.

Desna linija iznad leve

Vas stariji ljudi veoma poštuju, ali i vi u njima nalazite adekvatne sagovornike i prijatelje. Vi ste "stara duša". Svojom zrelošću i intelektom ste uvek bili iznad svojih vršnjaka. U njima ne nalazite mudrost koja vam je potrebna. Zato je i velika šansa da ćete za životnog partnera odabrati nekoga ko je stariji od vas.

Leva linija iznad desne

Živite brzo, strastveno, sebe u ljubavi dajete bespoštedno i obožavate izazove. Veoma je verovatno da spadate u izuzetno privlačne i harizmatične osobe. Ne dozvoljavate da vama rukovode strahovi. Trudite se da svakim danom pobeđujete sebe. Zbog impulsivne prirode moguće je da ćete životnog partnera odabrati neočekivano. Osobe sa ovakvim linijama na dlanu često se udaju odnosno žene u vrtlogu strasti, iznenada, sa osobama koje su maltene tek upoznale.

Informer.rs