PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Astro: Šta vas očekuje ove nedelje?

Objavljeno: 28.07.2014 10:10Izvor: Super žena

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 28.7. do 3.8.2014. godine..




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ovan

 

Nije zgoreg podsetite se koji su najslabiji delovi organizma na osnovu zvezda. Za Ovnove je to glava, mozak, oči, nos, vilica, krvotok, srce, bubrezi i polni organi. Oni nekontrolisano rasipaju energiju, skloni su upalama, infekcijama,povredama kao i akutnim bolestima. 

Ljubav 

Ovo nije vaš nedelja, makar je početak haotičan kada su emocije u pitanju. Previše ste napeti i istovremeno povećavate tenziju i nervozu i voljenoj osobi. Zastanite i okrenite se pravcu koji je idealan za vas dvoje a to je smirenost koja je dobar početak vaše ljubavi koju ste počeli da zaboravljate. Opustite se i i vi iz drugog dekanata ovog znaka. Uran koji se pokrenuo unazad vas ponovo vraća na neke početke koje ne želite. Dozvolite vašem partneru da dobro raspoloženje prenese na vas. Setite se da budete nežni… 

Posao 

Žestoko branite svoje stavove, a ta žesetina nije ni potrebna već dodatno doprinosi nerazumevanju. Ako ovako nastavite, nadređeni će se okrenuti nekom ko je manje nesiuran i nervozan. Zato obuzdajte reakcije. Ovde bitnu ulogu ne igra preterana navalentnost i otvorenost. Nekima od vas slede vesti o daljem toku posla ili makar vest o početku rada na novom radnom mestu. Tako ste željni odmora i zabave, ali posao čeka. Niste ni svesni da je ispred vas period kada ćete uživati u obavezama i napornim danima jer će rezultati biti više nego izuzetni. 

Novac 

Atmosfera koju ste stvorili na poslu sa svojim kolegama umnogome doprinosi dobro obavljenom poslu. Finansijama još uvek nećete biti zadovoljni ali je bitno da se i to polje pokreće. 

Zdravlje 

Moguća je pojava starih zdravstvenih problema. Nije preporučljivo da donosite sami odluke kada je terapija u pitanju.

Bik

 

Slabi delovi organizma su grlo, krajnici, disajni organi, vrat, jajnici, bešika,zglobovi.. Sklon bolestima koje nastaju zbog prekomerne ili loše ishrane, infekcijama polnih organa. 

Ljubav 

Emotivna nedozrelost kod nekih pojedinaca samo udaljava osobu koja vam se mnogo dopada. Izleda da će pobeći glavom bez obzira dok se vi setite da ne treba da pritiskate viđenje i komunikaciju. Predstavnike druge dekade ovog znaka očekuje na ljubavnom planu muke, ali neće dugo trajati ta negativa. Ono čega ste se plašili i ono što vas je užasavalo se upravo dešava a to je nervoza, nerazumevanje, užurbanost, rasprave, nesuglasice, mešanje drugih. Pazite da neke svoje prijatelje ne uvučete u sve loše što vam se događa. 

Posao 

Ovo je dinamičan period, mada u nekim trenucima će vaša smirenost odigrati bitnu ulogu i napraviti presudan korak u odnosu sa saradnicima. Za pojedine Bikove će nerazjašnjeni odnosi iz prošlosti napraviti zastoj za sve bitne korake u budućnosti. Mlađi Bikovi će imati izuzetne uspehe u okviru svojih interesovanja, možda i škole. Ostali pripadnici ovog astrološkog znaka imaju jak tempo, tesne rokove u okviru posla kojim se bave. 

Novac 

Novac je ponekada vaša bolna tačka. U ovoj nedelji imate dobre prilive novca, ali nerazumno trošenje vam stvara dodatnu nervozu. Koliko god nešto isplanirali, ne možete da uhvatite dobar ritam kada su novčane transakcije u pitanju. 

Zdravlje 

Planirate da svoju napetu energiju izbacite van sebe, zato vam je idelana neka fizička aktivnost, neki vid rekreacije, sport. To će biti sjajno olakšanje za vašu nervnu napetost, a ujedno olakšanje i za vašeg partnera jer ste počeli svoju nervozu da namećete njemu.

Blizanci

 

Najugroženiji delovi organizma su pluća, ruke, prsti šaka, ramena, nervi, žlezde, ključna kost,mozak. Mogu oboleti od bronhitisa, astme. 

Ljubav 

Imaćete nenajavljenu prijatnu posetu. Nakon toga poruke će stizati u nizu da ćete pomalo biti zbunjeni tempom događaja kao i samim događajem u emotivnom polju. Opustite se! Bračni Blizanci mogu svoju vezu okončati jednom svađom koja će se desiti zbog sitnice i nebitne stvari. Ali ono što vam sledi jesu bolji i smireniji dani, za početak sami a vrlo brzo će vam ranjeno srce ispuniti jedna nežna emocija i to najverovatnije sa Blizancem. 

Posao 

Već ste uradili sve što je bilo do vas. Ako saradnici ne shvataju onda je to njihova greška. Svaki dalji napor da nekome nešto objasnite bio bi suvišan. Rekli ste dovoljno i sve. Pojedini ovog znaka su još uvek u neizvesnosti kako će se odigrati jedna poslovna priča koju čekaju jedno vreme ali koja je tajna ( makar dok ne budu sigurni u ishod ). Senka umora i zabrinutosti je prisutna, ali malo više energije i razvedriće vam se u duši. Zajedno sa vedrinom javlja vam se i želja da ostvarite stabilne pozicije. Možete vi to. Ova nedelje vam ide na ruku. 

Novac 

Novac nije srazmeran vašim naporima na poslu. Izvesna tajnovitost mora da postoji kada su vaša primanja u pitanju. Imajte to na umu kada vam pojedini budu postavljali pitanja o vašim finansijama. 

Zdravlje 

Problemi sa cirkulacijom i alergijama.

Rak

 

Rak može imati problema sa želudcem, probavnim organima. Osetljiva su mu i pluća, rebra i jetra. Može oboleti od reume, tumora, gastritisa. Dobro reaguje na sve vrste lečenja. Preporučljivo je uzimanje kuvane hrane i voća. 

Ljubav 

Vaša ljubavni život je vrlo čudan u zadnje vreme. Izvesna tajnovitost mora da postoji ako mislite da opstanete kao par. Ipak postoji između vas nedorečenost što ne prija poverenju koje pokušavate da međusobno izgradite. Ne znate kako i gde da se usmerite. Ne treba vam savet sa strane, već samo još malo strpljenja. Partner vas voli, a vi pokušajte da saznate sami sa sobom šta vi osećate prema njemu/njoj. 

Posao 

Otvaraju vam se nove perspektive i nove relacija, ali i mir kada je funkcionisanje na poslu u pitanju. Vaša posevećenost može da doprinese da doživite jedno veliko zadovoljstvo kada vas šef ili direktor budu pohvalili ispred svih. Neki Rakovi će biti preokupirane svojim privatnim životom pa će zanemariti svoje poslovne obaveze. Budite obazrivi i dobro rasporedite svoju energiju. Moguća rasprava sa kolegom oko nebitne situacije tokom sredine ove nedelje. 

Novac 

I dalje imate neusaglašenu priču kada su primanja i odlivi novca u pitanju. Neprijatno vam je da od partnera ili od nekih prijatelja tražite pomoć i ispomoć, ali ćete morati i tokom ove nedelje to isto uraditi. 

Zdravlje 

Problemi sa stomakom i crevima, ali sve tegobe dolaze na psihičkoj bazi.

Lav

 

Lavovi su skloni bolestima srca, kičme, očiju, jakim infekcijama. Mogu imati problem sa slezenom, pritiskom, alergijama. Bolesti krvi su takođe moguće kod ovog znaka. Ipak, oni su najmanje skloni kanceru I tumorima. 

Ljubav 

Ne stoje vam dobri dani u vašem ličnom životu jer i dalje dopuštate da vam se neko meša u vaše emocije. Ako samo čekate da vam se sreća osmehne proputićete život i svaki momenat koji ima potencijal dobrog i sreće. Slobodnima se pojavljuje jedan interesantan lik koji je upravo stigao iz inostranstva. Biće zanimljivo poznanstvo i možda nešto više! Predstavnici prve dekade i dalje imaju neobičnu komunikaciju sa partnerom koja varira od potpunog razumevanja do neshvatanja najednostavnije stvari. Ne povlačite se. Oni iz treće dekade bi trebalo da se trgnu iz melanholije koja ih s vremena na vreme obuzima. Na vidiku vam je jedna romansa koja može da vas povrati i da vam razbije tu čudnu monotoniju u koju ste upali. 

Posao 

Ove nedelje bićete veoma raspoloženi za druženje, komunikaciju, blizinu ljudi koje volite i cenite i poštujete. Pojedini su zbog okupiranosti poslom u jednom periodu zanemarili ljude koje volite, posebno partnera, pa su sada rastrgnuti zbog toga. Na neki način vas muči nedoumica šta uraditi i kako preći sa reči na dela kada su neki novi poslovni planovi u pitanju.Ta vaša nesigurnost u novo nije svojstvena vašoj ličnosti. Uvek tragate za skrivenim motivima drugih i oklevate dugo pre nego što se nečeg prihvatite.To i ne liči na vas. 

Novac 

Pribijavate se budućnosti i pokušavate da prilive novca čuvate maksimalno. Ne zaboravite das u troškovi neophodni i da zbog toga nećete trpeti u nekim budućim danima. 

Zdravlje 

Nervoza, mogući problem sa genitalijama, ali i kod vas se mogu javiti alergije.

Devica

 

Device imaju problem sa crevima, stomakom. Slezena, žuč, nervna vlakna, bubrezi su takođe slabi delovi organizma kod ovog znaka. Njihov organizam je neotporan, pa posebnu pažnju treba da obrate na svoju fiziologiju. 

Ljubav 

Kod tipičnih Devica ljubav sazreva polako, uglavnom bez romantike. Reč voleti kod predstavnika ovog znaka mogla bi se lako zameniti rečima: pripadati i biti odan, a za ljubav se valjda podrazumeva da to ide zajedno. Ovakav vaš stav partner će shvatiti kao nezainteresovanost, pa ćete biti malo zbunjeni kada vam na početku nedelje bude ukazao na propuste koje imate u vašoj vezi. Poremetiće se spokoj koji je po vama vladao u vašem partnerstvu, a i bićete ljuti sa kojim pravom tako definiše vašu ljubav i posevćenost porodici. Slobodne Device osvajaće bez poteškoća. Na redu je interesantna nedelja na ljubavnom planu. 

Posao 

Naime, u poslu vas očekuju teški sukobi sa nekim kolegama. Vi, koji ste zaista za jednu stabilnu i jasnu komunikaciju, bićete u velikoj dilemi šta uraditi. Negativne vibracije između vas i pojednih saradnika, napetost i teške reči ići će u velikim razmerama. Mlađi predstavnici ovog zodijačkog znaka biće više skoncentrisani na druga polja, samo ne na svoje obaveze. 

Novac 

Manji pomak na ovom polju će vas obradovati. Zacrtali ste da ćete sreiti sve svoje troškove, pa ćete to uraditi na pravi način. Očekuje vas i nenadani dobitak. 

Zdravlje 

Pazite se povreda. Stomačne tegobe isto mogu da budu prisutne tokom ove nedelje.

Vaga

 

Osetljivi delovi organizma su bešika, bubrezi, koža, želudac, donji deo kičme i mišići, vene. 

Ljubav 

Zagledaćete se u jednu Vodoliju, a vama će biti naklonjenije Lavovi i Ovnovi. Ispred vas su dani koji su najava jednog novog perioda u vašem životu. Očekujete da vam se desi „nešto“ što bi moglo da okonča jednu i započne novu eru. Sami sebi ponekada delujete kao jedna detinjasta duša, ali više nego ikada ste željni da uživate u ljubljenju, zadirkivanju, milovanjima, a plašite se i bežite od strastvenih ljubavi i fatalnih veza. Vi ste partner kakav se samo poželeti može, uz, naravno, veliku dozu strpljenja i tolerancije za vaše sitne detinjarije. 

Posao 

Nesvesno ćete neke bitne stvari na poslu pogrešiti. Šta da radite, to je bilo jače od vas. U vašem kopleksnom i brzom umu, konstantno se nešto dešava. Ljudima oko vas izgleda kao da vas je strah da nešto slučajno ne propustite. Kao i u svemu, tako ste i u poslu veoma dinamični u ovoj nedelji. Morate da se uzdržite od pametovanja. Potrudite se da nađete samokontrolu. 

Novac 

Neki neočekivani novčani priliv novca će vas obradovati. Možete u ovoj nedelji da nenadano dobijete neki vredni poklon. Sama činjenica da vas se neko setio vama znači. 

Zdravlje 

Problemi sa mokraćnim kanalima, bubrezima. Javlja se i povremena glavobolja tokom ove nedelje.

Škorpija

 

Slabe tačke su polni organi, jajnici, bubrezi, jetra, bronhije, , prostata, bešika grlo, mozak i uši. 

Ljubav 

Možete biti vrlo napeti, agresivni i raspoloženi za svađe i skandale. Zbog loše samokontrole, Škorpije koje su u vezama stvoriće sami sebi veliki problem. Ovaj period je izuzetno kritičan za one Škorpije koje su odnedavno u braku. Ne izgovarajte teške reči, mogu biti kobne po vaš brak, dovešće vas čak i do razvoda. Pokušajte da izbrojite do deset i da obuzdate svoj temperament, jer ako sebi dozvolite da realno promislite, shvatićete da je problem kompleksniji nego što vam se čini. Škorpije slobodnjaci uleteće u vezu koja će biti nabijena divljim strastima. 

Posao 

Kada je posao u pitanju, došlo je vaših pet minuta. O ovakvim događajima već dugo maštate, a još dugo ćete ih pamtiti. Nepisana je pravilo kada čeznete za nečim toga nigde nema, a kada se najmanje nadate i kada njamanje očekujete, sve dolazi samo. Što je najinteresantnije pojaviće se više opcija pa ćete biti na muci i za koju varijantu da se opredelite. Pokušajte da mudro odaberete na koju stranu da idete. 

Novac 

I ova nedelja nije nešto slavna kada su novčani dobici u pitanju, ali u najavi imate dobre vesti. Ne sumnjajte. Nema komplikacija u zadnjem trenu. 

Zdravlje 

Problemi sa unutrašnjim organima, posebno jetrom. Nije naodmet posetiti zubara.

Strelac

 

Delovi organizma koji su slabi: žlezde, udovi, bokovi, vratni deo kičme, vrat, srce, pluća i krvni sudovi. 

Ljubav 

Očekuju vas najneobičnije ljubavne pustolovine. Okolnosti i mesta na kojima će se ljubav desiti biće vrlo čudni. Biće u pitanju osoba puna šarma, romantična, zanosna. Kod ovakvog položaja zvezda, ljubavi bivaju sudbonosne i fatalne. Osećanja i strasti biće u ogromnim količinama. Ženama u znaku Strelca ovo je vrelo plodno vreme, pa će se čak desiti i pokoja trudnoća. Zauzetim Strelcima nije veza na izdisaju, ali će imati neke “čarkice” sa partnerom. Zajedničko putovanje koje ćete planirati je najbolje rešenje, jer na nekom drugom prostoru izdvojeni od svih možete naći rešenje vaših nesuglasica. 

Posao 

Preispitujete svoje pozicije na polju posla. Skoncentrisani ste na zaključke iako nije ni vreme ni mesto da ih donosite. Vreme će pokazati šta sve može biti na novom poslu na kome ste odnedavno. Nešto mirniji period za pripadnike prve dekade. Poslovno haotično, ali i to ubrzanje će proći nakon prva dva dana ove nedelje. Ovo posebno važi za Strelce druge dekade. Stavovi vam se razilaze sa nekim osobama sa kojima sarađujete. 

Novac 

Novac pristiže. Moguće da ćete biti ljuti na partnera ili nekog iz porodice, možda familije zarad nekih finansijskih troškova. Pokušjte da ne iskazujete svoje mišljenje, jer su mogući veći sukobi oko finansija ili nepokretnosti. 

Zdravlje 

Problemi sa kostima, posebno kičmom. Tokom ove nedelje neće izostati ni glavobolja…

Jarac

 

Skloniji je bolestima koje se sporo razvijaju i dugo traju, hroničnim upalama, rahitisu, degeneracijama kostiju, ali i lomovima, a u starosti sklerozi. 

Ljubav 

Velika količina energije je prisutna danas, što će obradovati partnera koji će posle izvesnog vremena videti osmeh na vašem licu. Gotovo na svim planovima sledi poboljšanje. Ne zapostavljajte svoje najmilije zarad posla i obaveza koje ćete imati više nego što vaša energija može danas da izdrži. Neke stvari će morati da sačeka neke druge dane. Bitno je da se ne opterećujete osećajem krivice zbog poludovršenih obaveza. Dosta nervoze i nestrpjivosti prema deci. 

Posao 

Najaktivniji su pripadnici treće dekade ovog znaka. Ostali će osetiti blag pad morala i energije na svim poljima. Plašite se stagnacije. Upitajte se da li je to pitanje vašeg ega, ili pak žal za propuštenim prilikama. U dogledno vreme vas očekuju velike promene ali i prilagođavanja na poslovnom planu. Neki predstavnici ovog znaka će morati da sačekaju bolja vremena. Nije moment da pokazujete svoje stavove otvoreno. Neko vam može ukrasti ideje. 

Novac 

I ove nedelje će vas preskočiti dobitak koji očekujete. Mogući su sitni novčani dobici na kraju ove nedelje. 

Zdravlje 

Zdravlje je stabilno, osim za predstavnike ovog znaka koji imaju hronične bolesti.

Vodolija

 

Najosetljivije tačke u telu su: donji delovi nogu, gležnjevi i zglobovi, mozak, srce, krvotok, limfni čvorovi, nervi i disajni putevi. 

Ljubav 

Projekcija vaših misli je tuga i jad. Pojedini iz vaše okoline će se zapitati gde se „sakrila“osoba koja je nekada znala da nasmeje i najtvrđa srca, da udahne energiju beznadežnima. Pitajte se i vi sami gde se ta osoba sakrila i pobegla? Želećete da donesete neke važne odluke u braku ili vezi, ali po običaju se dvoumite. Ni vi niste sigurni. Zato – sačekajte. Nije vam još vreme da donesete bitne odluke. 

Posao 

Hrabrost i odlučnost biće na ispitu tokom ove nedelje kada je poslovni plan u pitanju. Moraćete da delujete brzo i sigurno u poslovnom polju, ako ne želite da ponovo proživljavate agoniju nerazumevanja od strane nadređenih. Pomirite se sa činjenicom da je šef kontradiktorna osoba i da ide iz krajnosti u krajnost. Mudrost je ta zvezda vodilja u odnosima kako poslovnim tako privatnim. Saveznik te mudrosti je ćutanje i poneko zrno sreće i eto pravog recepta za mir i harmoniju za kojom vapite. 

Novac 

Poboljšavaju se šanse, a i novac pristiže. Veće planove možete u dogledno vreme da postavite na svoje temelje, one jake i stabilne. 

Zdravlje 

Problemi sa nogama i stopalima. Imunološki sistem vam je u padu. Moguća prehlada i problemi sa ušima.

Ribe

 

Slabi delovi tela su: stopala, prsti nogu, vene, krv i pluća, tumori reuma, šećerna bolest, histerija, psihička oboljenja. 

Ljubav 

Partner će biti raspoložen za ljubav, pa ga nemojte izbegavati. Budite pažljiviji nego inače, jer je na ivici strpljenja, čekajući da ga se pored svih obaveza i ljudi, setite. Slobodni će biti predmet interesovanja, a vama je do tišine i do jedne osobe koje je daleko od vas. Glas još uvek čekate. Neko će pokušati da vam popravi raspoloženje i da vam malo olakša. Ne odbijajte savet prijatelja, već dobro razmislite šta vam je činiti u budućnosti što se tiče vašeg ljubavnog života. 

Posao 

Burni događaji ljudima iz vašeg bližeg okruženja diktiraće vaš tempo. Malo ćete zapostaviti sebe i svoje obaveze jer ne možete da gledate patnju nekog, za vas bitne osobe. Red i sistematičnost koju volite će napraviti dobar proboj na polju posla, a samim tim i poboljšanje kroz polje finansija. U narednom periodu neke stvari koje su vas dodatno opterećivale će se rešiti i vi ćete ponovo biti sigurni i zadovoljni. Dobro raspoloženje će se vratiti i vama i ljudima sa kojima sarađujete. 

Novac 

Finansijski problemi bacaju senku na vaš privatan i emotivan život. Usmerićete i vi i vaš partner svoje snage da poboljšate to polje. Planovi koji čekaju će se pokrenuti. Informacija koja će vas obradovati stiže vrlo brzo. 

Zdravlje 

Ne preterujte sa ishranom, bilo da previše ili premalo unosite hrane.