PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(FOTO) MELANIJA TRAMP UVEK IZGLEDA FANTASTIČNO: Otkrivamo 5 tajni stila kojima se služi prva dama Amerike

Objavljeno: 09.08.2017 19:30Izvor: Kurir

Minimalizam i luksuz – tako bi se u dve reči najbolje mogao sažeti modni stil američke Prve dame. Mnogi su se pitali može li Melanija Tramp odevanjem parirati svojim legendarnim prethodnicama poput Džeki Kenedi.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

FOTO: PROFIMEDIA

Međutim, svojim pojavljivanjima dokazala je da nimalo ne zaostaje za njima, a stručnjaci smatraju da je u modnom smislu odavno nadmašila Mišel Obamu.

FOTO: PROFIMEDIA

U nastavku saznajte u čemu je tajna njenog stila.

FOTO: PROFIMEDIA

1. Nepogrešive crno-bele kombinacije

U većini prigoda Melanija je verna neutralnim bojama, a kada želi igrati na sigurno odlučuje se za crno-bele kombinacije s kojima jednostavno ne može pogrešiti. Kombinovanjem crnih i belih odevnih komada uvek dobija vrlo sofisticirani izgled,

FOTO: PROFIMEDIA

2. Upečatljivi dodaci i cipele

Od jednog modnog dodatka gotovo se ne odvaja. U pitanju je – remen. Često iznenadi „statement“ modelima poput masivnog zlatnog remena koji je nosila tokom poseta Saudijskoj Arabiji. Kada želi malo začiniti odevne kombinacije, bira i cipele upečatljive boje.

FOTO: PROFIMEDIA

3. Elegantni kostimi

Ako ste mislili da je vreme kostima prošlo, prevarili ste se.

FOTO: PROFIMEDIA

Popularizovala ih je upravo nova američka Prva dama koja pokazuje da nisu nimalo dosadni, a žena u njima izgleda elegantno.

FOTO: PROFIMEDIA

4. Kaput-haljina

Ovaj odevni komad do sada je najčešće bio rezervisan za pripadnice kraljevskih porodica. Kejt Midlton obožava da ih nosi, a u svoju garderobu uvela ih je i Melanija. Rezultat su fantastična modna izdanja za koja i najveći modni kritičari imaju samo reči hvale.

FOTO: PROFIMEDIA

5. Upečatljive boje umesto uzoraka

Prva dama ne beži od uzoraka, ali kada su u pitanju visoko-politički događaji radije će odabrati odevne komade u upečatljivoj boji.

FOTO: PROFIMEDIA