PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Šuti, bolan, erotika! Pre 21 godinu je snimio čuvenu scenu sa teta Đanom, a ovako sada izgleda mali Milan iz filma "Lepa sela, lepo gore"! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.2017 14:36Izvor: Telegraf.rs

Malog Milana je igrao Admir Šehović (31) iz Prijepolja koji se i dalje bavi glumom
Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Pre 21 godinu, tada desetogodišnji dečak Admir Šehović je osvojio gledaoce ulogom malog Milana u filmu “Lepa sela, lepo gore”, a čuvena scena sa teta Đanom (igra je Mica Trofrtaljka) i najboljim drugom Halilom, ušla je u istoriju. 

Ko se još ne seća replika: “Šut bolan, erotika” i “Vidi ćune, prava pionirska”… a scena “planinarenja” se i dalje prepričava.

Admir, koji je rođen u Prijepolju 1986. nastavio je da se bavi glumom i član je pozorišne grupe “Magazin kabare”. 

Šehović je svojevremeno izjavio da je “Lepa sela…” pogledao samo dva puta, kao i da je posle premijere bio “kralj Prijepolja”.

– U Prijepolju je bio tada veliki bum oko tog filma i oko moje uloge u njemu i svi su me na ulici zaustavljali, zapitkivali… To je bilo strašno. Posle nekog vremena sam se toliko iznervirao da film posle premijere nisam pogledao do svog puberteta. Imam prijatelja koji krene da me “gađa” s nekim citatima iz filma, misleći da ću ih ja prepoznati, ali sam ga razočarao – rekao je Admir.