PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

I MI GLUMCE ZA OSKARA IMAMO: Evo kako su oni počeli! (VIDEO)

Objavljeno: 29.02.2016 21:20Izvor: medio.rs

I MI GLUMCE ZA OSKARA IMAMO: Evo kako su oni počeli! (VIDEO)




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Nakon 88. dodele najpoznatije nagrade Oskar, red je da posvetimo pažnju i velikanim srpskog glumišta.
Oni su se proslavili u domaćim kultnim filmovima, a njihovi likovi i replike se i danas pamte. Veoma su omiljeni među publikom, a glumačku karijeru su izgradili kako na velikom platnu, tako i na daskama koje život znače.

NIKOLA KOJO
Prvo pojavljivanje na filmu imao je sa nepunih 13 godina, a film po kojem ga, sigurno, svi pamte je “Mi nismo anđeli”. Poslednjih godina posvetio se filmskoj karijeri.

NIKOLA ĐURIČKO
Kao i njegov imenjak, karijeru je započeo vrlo mlad, sa svega osam godina. Prvu zapaženu ulogu ostvario je u filmu “Do koske”, a ono po čemu ga publika najviše pamti je film “Lajanje na zvezde”.

SRĐAN TODOROVIĆ
Sin poznatog glumca Bore Todorovića  od malih nogu bio je predodređen za velika ostvarenja. Sa samo tri godine imao je prvu ulogu, a potom su se filmovi samo nizali. Pored brojnih uloga, izdvojili bismo “Mrtav ladan”.

DRAGAN BJELOGRLIĆ
Poznati glumac oprobao se i kao reditelj, ali i kao producent. Glumio je u brojnim domaćim ostvarenjima, kako filmskim, tako i serijskim.

MILOŠ BIKOVIĆ
Glumac mlađe generacije osvojio je srca publike pre desetak godina kada je imao zapaženu ulogu u jednoj seriji. Njegov talenat je već tada bio zapažen, a slavu je stekao filmom “Montevideo, Bog te video”.

Autor: M. Tošić

PINK.RS