PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

GDE SU I ŠTA RADE DANAS? Ovako izgledaju glumci iz filma Lajanje na zvezde posle 17 godina!

Objavljeno: 15.05.2016 14:57Izvor: medio.rs

Rečenica "Kako Tanjug javlja, ja te volim" i dalje je popularna, a od prikazivanja tog filma prošlo je skoro dve decenije.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Film “Lajanje na zvezde” sa pravom nosi titulu kultnog filma koji je obeležio generacije i generacije.

Rečenica “Kako Tanjug javlja, ja te volim” i dalje je popularna, a od prikazivanja tog filma prošlo je čak 17 godina.

Pogledajte kako danas izgledaju Filozof, Tupa, Milena, Danica i profesor Stević, uz koje smo se svi smejali do suza.

Nataša Tapušković Šolak

Rođena je 1975. godine u Kruševcu, a čini se da se u proteklih 17 godina nije uopšte promenila. Uloga lepe Danice u filmu ju je proslavila, a usledile su mnogobrojne uloge, poput onih u Kusturičinom filmu “Život je čudo” i u jednom od novijih filmova “Šišanje”.

Foto: PrintscreenFoto: Printscreen

Dragan Mićanović

Popularni glumac rođen je 1970. godine u Loznici. Na lik Filozofa, koji je tumačio, ugledali su se mnogi muškarci. Iz braka sa Anom Sofrenović ima dve ćerke, a jedna je rođena iste godine kada je i snimljen film “Lajanje na zvezde”. Sudeći po njegovom izgledu, retko ko bi pogodio da Dragan danas ima 45 godina.

Foto: PrintscreenFoto: Printscreen

Dragan Jovanović

On je jedan od najpopularnijih glumaca na ovim prostorama. Ovaj filmski i pozorišni glumac rođen je 1965. godine u Beogradu. U srećnom je braku sa koleginicomBrankom Pujić, sa kojom ima ćerku Anđelu, koja se takođe bavi glumom. Iako iza sebe ima brojne uloge, jedna od svakako najduhovitijih je uloga profesora Stevića u ovom kultnom ostvarenju.

Foto: PrintscreenFoto: Printscreen

Nikola Đuričko

Rođen je u Beogradu 1974. godine i igrao je u brojnim filmovima najrazličitiji spektar uloga. Popularan je kako među starijom, tako i među mlađom generacijom. Uloga Tupe mu je donela veliku slavu, a čak je sarađivao i sa Anđelinom Džoli. Od 2002. godine u braku je sa Ljiljanom Nešić sa kojom ima dvoje dece.

Foto: PrintscreenFoto: Printscreen

Isidora Minić

Višestruko nagrađivana glumica Isidora Minić ćerka je srpskog slikara Baneta Minićai glumice Nede Spasojević. Rođena je 1973. godine u Beogradu, a osim što glumi u serijama i filmovima, Isidora je stalni član Ateljea 212 od 1998. godine.

Foto: PrintscreenFoto: Printscreen

PINK.RS