PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(VIDEO) KEJT VINSLET OTKRILA: Bilo je mesta za dvoje, Džek nije morao da umre u Titaniku

Objavljeno: 03.02.2016 14:02Izvor: Kurir

Istina univerzalno prihvaćena da je Rouz mogla da spase Džekov život u "Titaniku", ali ga je umesto toga pustila da se smrzne dok je ona sebično otplovila na vratima.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

Tragični momenat koji je ljubavnike rastavio slomio je srca filmofilima širom sveta, a mnogi su počeli da preispituju da li je ovakav kraj mogao biti izbegnut.

Kejt Vinslet, tumači ulogu Rouz u epskom filmu o roomansi na prvoklasnom brodu, a nakon 20 godina priznala je da je njen lik "loše procenio situaciju".

Ona se pojavila u emisiji kod voditelja Džimija Kimela koji nije propustio da pita Kejt da li je Džek (Leonardo di Kaprio) u filmu morao da umre kao i da li je istina da su oboje mogli da se smeste na vrata koja su Kejt u filmu spasla život.

"Slažem se, mislim da je svakako bilo mesta za dvoje" odgovorila je Vinsletova.

Fanovi ovog filma proveli su decenije praveći razne montaže na kojima se vidi da su oba glumca mogla da se popnu na vrata i tako da se izbegne tužni kraj filma.

Takođe, i reditelj filma, Džejms Kameron je odgovorio na ovo pitanje još 2012. godine. "Džek u filmu pokušava da se popne, on nije idiot, ne želi da umre. Međutim tu je težina bila ključna, vrata bi pod njihovom težinom potonula, zbog čega je on rešio da Kejt ostane na vratima" rekao je Kameron.

 

(Independent)