PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Mrtav drogiran zabio se poršeom u šleper, ovaj ga nije primetio 10 km

Objavljeno: 08.11.2014 20:50Izvor: Kurir

Ne zna se da li je veći biser diler koji se totalno stondiran onesvestio dok je vozio porše ili kamiondžija koji ga je vukao misleći da mu drugi trube kao ludi zato što su nervozni.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

PEKING - Incident koji se dogodio na auto-putu u kineskoj provinciji Đangsi svakako ulazi u anale gluposti, samo što se koplja krše oko toga ko "nosi šnjur" - da li drogirani diler, koji se onesvestio za volanom i zario u šleper, ili kamiondžija, koji je mislio da mu ostali vozači besomučno trube zato što su nervozni jer presporo vozi.

Kineski diler i narkoman Ženg Jin (32) seo je mrtav drogiran u "porše kajen" i pojurio auto-putem po kineskoj provinciji Đangsi. U međuvremenu se onesvestio i zabio u šleper, koji ga je tako vukao 10 kilometara, piše Dejli mejl.

Ovo ludilo na putu snimio je vozač kamiona iza ove dvojice, a za anale je svakako i to što je onaj prvi kamiondžija što je vukao porše nije primetio ništa neobično iako su mu mnogi trubili – mislio je da su nervozni jer presporo vozi...

Policija je u čizmi Ženga Jina pronašla sakriveni kokain, a u poršeu more kesica s metamefetaminom i stotine crvenih tabletica. Žen Jin je ozloglašen i policija je dugo već pokušavala da ga uhvati. Sad je u zatvorskoj bolnici, a preti mu smrtna kazna.